LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.05.

Erre a csodás helyre tér vissza minden évben Hevesi Tamás és felesége

Mallorca az a hely, ahol csak jó dolgok történnek velük. Hevesi Tamás és felesége nem véletlenül tér vissza minden évben a spanyol szigetre.

Hevesi Tamás és felesége először akkor járt Mallorcán, mikor nászútra utaztak oda. Annyira beleszerettek a helybe, hogy ott meg is fogadták: minden évben visszatérnek ide. Azt nem voltak hajlandóak elárulni, hogy ez hány éve történt, vagy hányszor jártak ott, egy aranyos kis anekdotát azonban megosztottak.

Hevesi Tamás
Hevesi Tamás felesége ma is ugyanolyan szerelmes a zenészbe, mint nászútjukon (Fotó: archív)

Van egy ilyen kis zarándokhelyünk, egy ilyen világítótorony mesélte Hevesi Kriszta, majd folytatta: „Minden évben ott akkor lefotózkodtunk, rájöttünk, hogy jók a fények, meg mutatós ott mögöttünk az a világítótorony, és minden évben az egy ilyen kis ünnep, egy kis szertartás lett. Minden évben csinosan felöltözünk, és ott készül egy kép.”

Most már azt kell hogy mondjam, hogy eléggé szép fényképalbumunk van.

Mi imádjuk” tette hozzá Tamás, majd folytatta: „Mallorca egyébként is olyan furcsa világ. 

Amikor kint voltunk a házassági évfordulónkon is azt mondtuk, hogy ez azért csodálatos hely, mert csak jó dolgok történnek itt.

Semmi negatív nem ért itt minket soha. A gasztronómiát imádjuk, a történelmét, a tájépítészetet. Most is a Katedrálishoz visszamentünk. Mindig új impulzusokat kapunk.”

Hevesi Tamás a programfelelős

A programokat meglepő módon Hevesi Tamás szervezi. Kriszta elmondása szerint nagyon bele tudja ásni magát ezekbe a dolgokba, nem véletlenül ő a főnök ilyenkor. Ő dönti el, mi a program, mikor hova mennek. Természetesen azért feleségének is van beleszólása.

Mindig megbeszéljük a Krisztivel, hogy ő mit szeretne, melyik településre szeretne visszamenni, és az mindig be van építve. Idén is be volt építve az a kis városka, amit ő szeretett volna.”

De én azért úgy rakom össze, hogy mindig legyen benne újdonság.

Hevesi Tamás
Hevesi Tamás szerint feleségének nagyon jó természete van (Fotó: Ripost)

Nem csak Mallorcára járnak

A házaspár jövőbeli utazási terveiről is mesélt. Bár mindketten szeretnek visszatérni oda, ahol jól érezték magukat, más helyekre is szívesen látogatnak el. Például voltak már Balin is, a következő úti céljuk azonban Ausztrália. A páros januárra tervezi az utazást, és az sem véletlen, miért épp ezt a kontinenst választották:

Nagyon régen voltunk, és nagyon sok barátunk van kint. Ők itthon voltak már sokszor. Hazalátogatottak, hiszen Magyarországról származtak, most is velük vacsoráztunk, és megígértük nekik, hogy mindenképpen megyünk.”

Hevesi Kriszta érezteti a párjával, hogy őt nem könnyű megkapni

Hevesiék a kapcsolatukról is meséltek. Szerintük nagyon fontos egy kapcsolatban a játékosság és a humor. De a férfi azt is elárulta, hogyan tudja boldoggá tenni feleségét, mik a legfontosabbak ebben:

Természetesen szeretni kell, az az első. A másik az, hogy lojálisnak kell lenni vele kapcsolatosan. Egy fantasztikus társ és partner és hölgy és csoda. Imádom.

Kriszta pedig hozzátette, hogy azért szokta éreztetni párjával, hogy őt nem lehet olyan könnyen megkapni, ezért általában kicsit morog, mielőtt igent mondana valamire. De alapvetően sok mindenben benne van, amit Tamás javasol.

Nem mindig értenek egyet

Ugyan meccseket mindig együtt néznek, együtt szurkolnak, ráadásul ugyanannak, nem mindenben van ilyen összhang náluk. Sok mindenben ugyanis nagyon különböznek.

Mi vagyunk azok, akik totál mások.

mondta Kriszta, majd folytatta: „Tényleg, bent ülünk a kocsiban, megszólal egy zene végre, erre már el is kapcsolta. Mondom mi van? Utálom ezt a számot. Elmegyünk egy kirakat előtt, Tomi odavan, mennyi jó tornacipő. Mondom egy jó van. Melyik? Az az egy, amelyik neki nem tetszik.” 

„De csak ilyen szempontból” tette hozzá Tamás, majd megjegyezte: 

A nagy dolgokban meg teljesen egyformák vagyunk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek