LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.23.

Rácz Jenő és felesége szerelme mégsem olyan őszinte, mint azt mutatni próbálják

Rácz-Gyuricza Dóri új posztja szinte felrobbantotta a netet. Rácz Jenő és felesége videója nem aratott osztatlan sikert a kommentelők körében, szerintük inkább lett kínos, mint romantikus.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri egy romantikusnak szánt videót tett közzé a közösségi oldalán. A videón az látható, amint férjével – minden bizonnyal egy esküvőn – egy igazi filmbeli romantikus csókjelenetet mutatnak be. Azonban a kommentelők szerint ez nem sikerült annyira szerelmesre, mint amennyire azt az influencer szerette volna. 

Rácz Jenő
Rácz Jenő és felesége, Dóri sokszor tesznek közzé szerelmes tartalmakat (Fotó: Szabolcs László)

Ízléstelen és mű a csók

A kommentelők egy része szerint borzasztóan mű és mesterkélt ez a videó. Szerintük látszik a páron, hogy az egész csak a videó miatt történt, és egyáltalán nem őszinte érzelmeket mutatnak. Az sem tetszett nekik, hogy mindez ráadásul egy esküvőn történt. Többen is megjegyezték, hogy az ízléstelenség határát súrolja, hogy az influencerek mások esküvőjét használják saját maguk promózására. 

„Biztos velem van a baj, de nekem mindig annyira kellemetlen látni, amikor ezek az »influ« meghívottak szinte magukénak érzik az esküvőt és annak helyszínét, minden elemével együtt. Éppen csak az oltárhoz nem állnak oda gügye videókat és fotókat készíteni magukról, mintha az ő esküvőjük lenne.”

„Helllo sziasztok itt vagyunk egy esküvőn épp… hé te, fehér ruhás csaj, menj már arrébb kicsit, élőzők.” 

„Értem, hogy szeretik egymást. Értem, hogy kell a content. De könyörgöm, miért kell ezt az egészet egy mesterkélt köntösbe bújtatni? Olyan gagyin van az egész megcsinálva, és gondolom nem egyből sikerült, szóval a 200 próbálkozásból ez lett a legjobb.”

Rácz Jenő
Rácz Jenő már nem először akasztja ki rajongóit azzal, ahogy feleségével bánik (Fotó: Ripost)

Rácz Jenő ráadásul el is húzódik feleségétől

Azonban a legtöbbeknek az tűnt fel, ami a rövid kis videó végén látható. A sztárséf a hozzászólók szerint már-már ellöki feleségét, miután megtörtént az igazi hollywoodi csók. Szerintük az egész videó kellemetlen, kínos és Rácz Jenőről ordít, hogy elege van az egészből, és csak muszájból állt a kamera elé. Többen azt is megjegyezték, hogy szerencsésebb lett volna megvágni a videót. Vagy legalább az utolsó pár másodpercet lehagyni, és akkor nem látszana, hogy a séf egyből otthagyja feleségét a csók után, mikor az még szerelmesen átkarolta volna.

„Na jól van, túl estünk a videón, mehetek végre a dolgomra. - Jenő”

„Uh ahogy a végén ellép tőle Jenci az elég árulkodó„

„Miét nem vágták le a videó végéről mikor kb ellöki magától?”

A vége a legjobb, ahogy majdnem ellöki magától Jenő Dórit… Ez a »jól van b*meg most már hagyjál a hülyeségeiddel…« érzésem támadt...Ott ugye már véget ért a kötelező szerep”

Az érzelmek sem lennének valódiak?

Rácz-Gyuricza Dóri tartalmai amúgy is sokaknál kiverik a biztosítékot. Általánosságban is túl nyálasnak tartják az influencer posztjait. Szerintük mindenáron azt akarja mutogatni, hogy házasságuk mennyire tökéletes. Ez viszont pont azt mutatja, hogy valójában egyáltalán nem ez lehet a helyzet.

„Nekem is felszaladt a szemöldököm. Nekem aztán mondhat bárki bármit, de Jenő nem úgy viselkedik mintha szeretné Dórit. Ezt Dóri is érzi és ezerrel tapad Jenőre. Baj lesz ebből, baj.”

„Hát nem tudom… A férjem engem szenvedélyesebben szokott megcsókolni, de kinek mi.”

„Az ő házasságuk minden más celebházassággal ellentétben örökké fog tartani! :D Ja, nem.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek