Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Rácz-Gyuricza Dóra sok barátot elveszített, amióta anya lett

Sokszor azt hisszük, a barátaink mindig mellettünk állnak, és megértik mindazt, amin keresztül megyünk. Sajnos Rácz-Gyuricza Dóra több barátjában is csalódott, amikor anya lett, de ma már nem hibáztatja őket.

Minden ember élete gyökeresen megváltozik, amikor szülő lesz. Rácz-Gyuricza Dóra is úgy érzi, más ember lett, miután megszületett kislánya, Kamilla. Az édesanya mindene a családja, sokszor mesél arról, milyen hihetetlen szeretetet érez gyermeke iránt. Emellett azonban arról sem feledkezik meg, hogy a férjével nemcsak anya-apa szerepeket lássanak el, hanem maradjanak meg férjnek és feleségnek is. Ezért egy-két hetente Rácz Jenő és Dóri beiktatnak egy-egy romantikus randit.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra
Rácz-Gyuricza Dóra és Rácz Jenő sokszor randiznak - Fotó: Szabolcs László

Rácz-Gyuricza Dóra már nem haragszik

Dóri mindig is őszintén mesélt az életéről a követőinek, sőt, még az anyasággal járó nehézségekről is szívesen beszámol nekik, segítve őket azzal, hogy ne érezzék magukat egyedül a problémáikkal. Sok esetben válaszol a követői kérdéseire is, nagyjából bármilyen témában. 

Legutóbb arra volt kíváncsi az egyik kérdező, hogy miután megszületett a Michelin-csillagos séffel közös gyermekük, Kamilla, voltak-e Dórinak olyan barátai, akik lekoptak, vagyis eltűntek az életéből. Dóri erre a kérdésre is őszintén válaszolt.

"Persze. De most már eljutottam oda, hogy nem hibáztatom őket. Megváltoztam, anya lettem, nem tudok már ugyanaz a szabad madár lenni, mint voltam. Aki megmaradt, az itt lesz mindig, aki elment, azzal pedig szép emlékeket őrzök. Más lett az életünk dinamikája, én délelőtt vagyok szabadabb, ők este, munka után. Neheztelés helyett inkább hálás vagyok azokért az emlékekért, amiket nekik köszönhetek, és max ha az élet úgy alakul, még visszatalálunk egymáshoz, ha pedig nem, akkor nem" – fogalmazott Dóri a huszonnégy óráig elérhető történetében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek