LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.16.

Johnny Depp újra randizik, ráadásul nem is akárkivel

Az Amber Heard elleni per után a színész sokáig magányos volt. Johnny Depp azonban újra megtalálhatta a szerelmet egy orosz szőke szépség mellett.

Johnny Depp sokáig volt a címlapok sztárja, többek között ügyvédnőjével is megpróbálták összehozni. Amber Heard megpróbálta tönkretenni a színész magánéletét és karrierjét is. Úgy tűnik, egy orosz szépség oldalán talált rá a boldogság.

Johnny Depp
Johnny Depp Amber Heard óta nem randizott senkivel / Forrás: Ripost

Johnny Depp idősebb új párja apjánál

A színész új szerelme a 28 éves orosz modell, Yulia Vlasova. A 61 éves színész nemcsak új kedvesénél idősebb – több, mint 30 évvel –, de a szőke szépség apja is négy évvel fiatalabb nála. Több amerikai újságíró is megpróbálta elérni a szülőket, akik nem akartak nyilatkozni.

Jobb, ha a lányunkkal beszélnek erről. Én semmit nem tudok erről az egészről, a kérdésekre csak ő fog tudni válaszolni.

Már két éve tart a kapcsolat

A pár három évvel ezelőtt a Karlovy Vary filmfesztiválon találkozott, ugyanis a lánynak Prágában van egy szépségszalonja. Egy, a színészhez közeli forrás szerint két éve találkozgatnak, ám kapcsolatuk eddig inkább alkalminak volt mondható. Azonban sosem titkolták, hogy lenne köztük valami. Már 2022 júliásában is közzétettek közös képeket, ahol boldogan ölelgetik egymást. A modell instagramon egy kérdezz-felelek történetben is utalt kapcsolatukra. Megkérdezték tőle, hogy ki a kedvenc színésze, amire annyit válaszolt: „JD. Ő egy olyan férfi, aki hihetetlenül tehetséges és inspiráló.
Ehhez pedig egy olyan képet csatolt, ahol a színész és ő egymás combján pihentetik kezüket.

Yulia Vlasova elit orosz egyetemeken tanult

A sokoldalú modell nem csak a szépségiparban dolgozik. Yulia Vlasova Moszkva vezető diplomata és kémképző akadémiáján tanult az orosz média szerint. Sőt az orosz külügyminisztérium által vezetett Nemzetközi Kapcsolatok Intézményében is tanult Moszkvában. A röviden csak MGIMO-nak nevezett iskola az ország egyik legbefolyásosabb oktatási intézménye. Reménybeli diplomaták, kormányzati képviselők és hírszerzési ügynökök járnak oda.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek