Létrehozva: 2022.10.16.

Megdöbbentő titkok derültek ki Pécsi Ildikó szerelmi életéről

Soha nem hallott történetek kerültek napvilágra.

Szerző Ripost

A napokban jelent meg a 2020 decemberében elhunyt Pécsi Ildikó életrajzi könyve, Pécsi Ildikó: Úgy ahogy volt címmel. A kiadványt a néhai színésznő fogadott fia és legfőbb bizalmasa írta, aki számos naplóbejegyzést és magánlevelezést használt fel egyeztetve a művésznő fiával, Szűcs Csabával.

PÉCSI Ildikó; KRENCSEY Marianne; Pécsi Ildikó
Fotó: MTVA / Zih Zsolt

Azt mindenki tudja, hogy Pécsi Ildikó igazi szexszimbólumnak számított, a férfiak gyakorlatilag kivétel nélkül bolondultak érte. Az sem titok, hogy legnagyobb szerelme a labdarúgó Szűcs Lajos volt, akivel filmbe illő, évtizedeken átívelő szerelem kötötte össze őket egészen Lajos bácsi 2020-ban bekövetkezett haláláig.

A színésznő szerelmi élete azonban igencsak szövevényes volt, mielőtt megismerte az ő Lajosát, és fülig beleszeretett. A Ripost L. Péterfi Csaba segítségével összegyűjtötte, kik voltak a legjelentősebb férfiak a szép színésznő életében.

 

Váradi Attila

Váradi Attila volt Ildikó első nagy szerelme, tíz évvel volt idősebb nála. Nem akarta, hogy Ildikó színésznő legyen, mert félt, akkor elhagyja őt. El akarta venni feleségül, de Ildikó szülei azt akarták, legyen meg az érettségi, majd a felvételi a színművészetire. A férfi félelme végül beigazolódott. Ahogy Ildikót felvették, el is hagyta Attilát, aki soha nem nősült meg. Évekkel később Friderikusz Sándor műsorában találkoztak újra.  A férfi egész életében Ildikóba volt szerelmes.

Fotó: Pécsi Ildikó archívuma

Szilágyi Sándor

Szilágyi Sándor, becenevén Nick volt Ildikó első férje. Rendezőnek tanult. 1 évvel járt Ildikó felett. 1960-ban házasodtak össze, de a frigy mindössze 1 évig tartott. Nick Kecskemétre került, majd Ildikó megcsalta. A férfi ezt megtudván elhagyta Ildikót, de nem vált el tőle bosszúból. Hivatalosan csak 1966-ban érvénytelenítették a házasságot. Nick is Pécsre szerződött, ahol akkor Ildikó is játszott. Sőt, rendezte is őt. Később elhagyta a szakmát és Németországba emigrált.

Fotó: Pécsi Ildikó archívuma

Horváth Ferenc

A színésznőt a legendás fotóművész, Keleti Éva hozta össze a festőművésszel. Igen ám, de a festő akkor épp egy befolyásos politikus lányát jegyezte el, de az eljegyzést Ildikó miatt felbontotta. Később azonban politikai befolyásolásra mégis elvette a szóban forgó lányt. Pécsi bosszúból az egyik újság fotózásakor szándékosan az alatt a festmény alatt állt, amit Horváth készített róla, ezzel üzenve volt szerelmének.

Fotó: Pécsi Ildikó archívum

Lőte Attila

Lőte és Pécsi szerelme egy igazi Rómeó és Júlia történet, a szó legszorosabb értelmében, ugyanis Ildikó Júliát, Attila pedig Rómeót alakította egy előadáson. A közös jelenet annyira jól sikerült, hogy egy ideig együtt is maradtak. A Legenda a vonaton forgatásán is szerelmespárt alakítottak, de akkor már az életben is együtt voltak. A cseh William Bukovy miatt szakadt meg a kapcsolatuk. Bár egy alkalommal próbálták kapcsolatukat rendbe hozni, végül a cseh zeneszerző hódította el Ildikó szívét. Szakításuk után sokáig nem beszéltek egymással, de évekkel később Attila megbocsájtott Ildikónak és nagyon jó barátok lettek.

Fotó: Pécsi Ildikó archívum

William Bukovy

William Bukovy volt az a cseh zeneszerző, akiért Pécsi elhagyta Lőte Attilát és aki miatt elhagyta volna Magyarországot is.

Hatalmas szerelem volt az övék.

Fotó: Pécsi Ildikó archívum

Rényi Tamás

Rényi Tamás rendező miatt szakított Pécsi Ildikóval William Bukovy, de hozzá kell tenni, hogy kettejük viszonya csak egy rosszindulatú pletyka volt. Az alapot az adta, hogy Pécsi Rényivel Egyiptomban egy filmfesztiválon vett részt, ahol számos közös fotó is készült kettőjükről, így nyilván beindultak a találgatások. Pécsi Ildikó többször is nyilatkozta, hogy Szűcs Lajossal kötött házassága előtt nagykanállal falta az életet, de sokkal több férfival hozták össze, mint amennyivel valóban járt. Rényi volt az egyik ilyen személy. 

Fotó: Pécsi Ildikó archívum

Szűcs Lajos

A színésznő és az olimpiai bajnok labdarúgó kapcsolata mesébe illő volt, ötvenegy éven át éltek boldog házasságban, igaz, Ildikó eleinte folyamatosan kikosarazta a férfit.

Fotó: TV2

„Ildikó a Vígszínházban játszott, én a Fradihoz kerültem. A Casanova bárban szóltam neki, hogy szeretnék vele beszélni. Ő annyit mondott nekem, hogy találkozzunk szilveszter éjszakáján. Ez áprilisban volt. Tulajdonképpen kivártam azt a lehetőséget, hogy elérkezzünk a szilveszterig. Szilveszter éjszakáján voltam néhány helyen, az Olimpia Bárban találkoztunk. Elég hosszú idő telt el, míg végre szóba állt velem, aztán elkezdtünk együtt járni” – mondta el korábban Szűcs Lajos.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

A lélegzetelállító szőke szépség is ott lesz a világ leghíresebb versenyén - galéria

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

vg.hu

Áll a bál a Telexnél: távozások jöhetnek

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Pintér Tibor szerelmi vallomása: „El sem tudnám képzelni nélküle az életemet”

LOVE

Opitz Barbi elszólta magát, újra rátalált a szerelem

LOVE

Kiderült az igazság Varga Miklós Joe és menyasszonya kapcsolatáról

LOVE

„A férfi kicsit jobban megmozdított...” – máris lecserélné a férjét a TV2 bombázója?

LOVE

Hatalmas a boldogság: így táncolt szerelmével Tóth Gabi

LOVE

„Puszi, szerelem, sírás, minden...” — így búcsúzott szerelme Zámbó Krisztiántól