LOVE

Szerző Maca néni

2 hónapja

Bochkor Gábor örök és menthetetlen romantikus

Ki hinné, hogy Bochkor Gáborról meg lehetne mintázni a romantikus férfi szobrát? Pedig de...

Szerző Maca néni

Ha azt mondjuk, romantikus férfi, akkor első körben a legtöbbünknek Ryan Gosling ugrik be a Szerelmünk lapjaiból, vagy mondjuk Keanu Reeves a Ház a tónál című klasszikusból. Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy ha ezt a két filmes karaktert összegyúrjuk, és akkor eljutunk Bochkor Gábor romantika-szintjéhez? Hangosan felröhögtél?! Akkor most szégyelld el magad, mert a Retro Rádió legendája már-már giccsbehajlóan csöpögőssé válik, ha eltalálja Ámor nyila.

Fotó: Móricz István / Bors

Ennek a ténynek ékes bizonyítékául szolgál az a két történet, amiket megosztott a hallgatókkal. "Egyszer megesett, hogy mindenáron vissza akartam hódítani egy szerelmemet. Fogtam magam és írtam neki egy romantikus dalokkal teli CD-lemezt, majd negyven percet autóztam a házáig. Tudtam, hogy nem lesz otthon, ahogyan azt is, hogy két vizslája van, akik ott csaholtak a kerítésnél, amint a kerítéshez léptem. Tudtam, hogy jól kell céloznom, ha azt akarom, hogy a hölgy megtalálja a lemezt és a kutyák ne marcangolják szét."

Végül sikerült a dolog és a szerelmemmel még sokáig együtt is maradtunk

- árulta el Bochi, aki nem csak akkor hívta elő romantikus énjét, ha meg akart szerezni valakit, de néha akkor is, ha már nem kellett harcolnia a nő szívéért. 

"Olyan is történt, hogy reggel a fürdőszobatükörre fújtam borotvahabbal egy üzenetet, hogy a kedvesem lássa ébredés után. Sajnos csak azzal nem számoltam, hogy az alkotásom szépen lefolyik a tükrön, mire olvashatná a címzett. Így végül csak egy üzenetet kaptam tőle: Ez mi?" - mesélte általános derültség közepette Bochkor (Romantikus) Gábor

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!