LOVE

Szerző Ripost

2 hónapja

Irigylésre méltó Bódi Guszti és Margó szerelme: 46 éve elválaszthatatlanok

Bódi Guszti és Margó házasságának alapja a tisztelet.

Szerző Ripost

Bódi Guszti és felesége, Margó közel 50 év házasok már! A sztárpár szerelme nem véletlenül áll példaként sokak előtt, hiszen manapság ritkának mondható, hogy ilyen sokáig kitartson egymás mellett két ember. Gusztiék házassága azonban stabil lábakon áll, 46 év után is imádják egymást...

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

"A mi szerelmünknek az alapja a tisztelet. Ez az egyik legfontosabb alappillér. Az én szemem előtt mindig az lebegett, hogy a családomnak meg tudjam adni, amit szeretnének, még akkor is, mikor a legnagyobb szegénységben, nélkülözésben éltünk... Aztán lehet beszélni a roma tradíciókról is: például akik velem együtt nőttek fel azok ugyanígy, majdnem 50 éve együtt vannak. Mi úgy nevelkedtünk, hogy a család az szent és sérthetetlen" - mesélte Guszti, aki már 46 éve él boldog házasságban Margóval. Ennek apropóján egy közös tetoválást is csináltattak, melyet korábban a Facebook-oldalán mutatott meg a zenész.

Úgy szeretem Margót, mint az életemet! 46 év után is. Soha nem volt tetkóm, de most megmutatom... Aki igazán szereti a feleségét, férjét, az egy ilyet csináltat: oda van írva, hogy Bódi Margó, mellé pedig thaiul, hogy "mindörökké veled" - mesélte a videóban Guszti.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!