1 éve

Mádai Vivien nem hagyja, hogy összeroppantsa a válás súlya: ebbe menekül

Nincs könnyű helyzetben, az érzelmi trauma pedig nyomott hagyott rajta!

Mádai Vivien élete egyik legnehezebb időszakát élheti át. Múlt héten bejelentette, hogy férjével elválnak egymástól. Mostanra kiderült, hogy több mint tíz kilós fogyása minden bizonnyal magánéleti válságának is köszönhető.

Mádai Vivien
Fotó: Ripost

Mádai Vivien súlyproblémákkal küzdött

„Vivien sokat küzdött súlyproblémákkal, éppen amikor a képernyőre került, mert nehezen dolgozta fel az ismertséget és szorongott tőle. Évekbe telt, mire elérte azt a formáját, amivel hellyel-közzel elégedett lett. A nők hajlamosak mindig valamilyen hibát találni a testükön, és ő is az a típus, aki sokat foglalkozik a külsejével. Látványosan lefogyott az utóbbi időben, ami nem﷯csak a rendszeres edzéseknek volt köszönhető, de ezt csak nagyon kevesen tudták, hiszen Vivien mindig ügyel arra, hogy kifele azt mutassa, minden rendben van” – árulta el a Blikknek a műsorvezető egy közeli ismerőse, aki szerint talán nem is bánja annyira a fiatal anyuka, hogy leolvadt róla még néhány kiló. Mindig is tett azért, hogy formában tartsa magát, rendszeresen jógázik, fut, edz, nyáron pedig szörfözik, amikor csak teheti.

Terápia is a sport, ami segít a válás miatti nehéz időszakban

„Nincs most könnyű helyzetben, így talán ez most egyfajta terápia is a számára, hogy tökéletesítse az alakját. Egy olyan edzésformát is kipróbált nemrég egy fővárosi alakformáló stúdióban, ami kifejezetten a kerek fenék elérését tűzte ki célul. Ilyen módszert tényleg csak azok találnak meg, akik a kelleténél többet foglalkoznak a kinézetükkel. Egy nő mindig élvezi, ha csinos, az vesse rá az első követ, aki nem így van ezzel, ő is próbálja kihozni magából a maximumot” – tette hozzá az ismerős.

Nem bánja a fogyást

Mádai Vivien sosem titkolta, foglalkoztatják a kilók, gyermeke születése után arról beszélt, vissza akarja kapni régi alakját. A lap által megkérdezett egészségügyi szakértő szerint gyakori a stressz okozta hirtelen fogyás, Vivien esetében is okozhatta a válás a látványos karcsúsodást.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!