1 éve

Szerelem a koronavírus idején: ők jöttek össze 2020-ban

Sorozatunk eddigi részeiben bemutattuk, milyen válásokat, veszteségeket, gyermekáldást vagy éppen esküvőt hozott a 2020-as év. Összeállításunkban most egy csokorba gyűjtöttük azokat a hírességeket, akiket a sokak számára nehéz évben talált el Ámor nyila.

Weisz Fanni – Bókay Gergő

A csinos modell nyár közepén jelentette be, hogy hét év együttlét és alig két év házasság után szétválnak az útjaik férjével, Hajmásy Péterrel. Eleinte a rajongók abban reménykedtek, hogy a pár egy rövid mosolyszünet után visszatalál egymáshoz, de az ősz beköszöntével kiderült, Fanni már nem szomorkodik. Nádai Anikó egykori szerelmével, Bókay Gergővel jött össze, és azóta boldogabbnak és felszabadultabbnak tűnik, mint valaha. A dolog pikantériája, hogy egyfajta párcsere történt: Fanni férje, Péter ugyanis Anikó oldalán találta meg a boldogságot.

2017: Teljes volt közöttük az összhang.
Fotó: Ripost

Szegedi Fecsó – Bea

Vasvári Vivien volt férje idén falta a szerelmeket: két kapcsolata is volt 2020-ban. Először egy szombathelyi mezőgazdász lánnyal, Vivivel jött össze, akivel a TV2 Love Bistro című műsorában is együtt szerepeltek. A kapcsolat azonban, amilyen gyorsan jött, olyan hamar véget is ért. A negyvenéves üzletember év végére ismét párra lelt: a nála tizenhárom évvel fiatalabb, gyermekét egyedül nevelő Bea mellett érzi mostanában jól magát.

Kárpáti Rebeka – Frohner Ferenc

Az Újtatervezés csinos műsorvezetője áprilisban jelentette be, hogy új párja van. A Fecó nevű fodrászt úgy ismerte meg, hogy a férfi elkészítette Rebeka haját egy szalonban, majd beszélgetni kezdtek. Hamar megtalálták a közös hangot, olyannyira, hogy két hónap után már össze is költöztek, és azóta is rendszeresen osztanak meg közös képeket a szerelmük pillanatairól.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

Berkes Olivér – Nagy Eszter

Az énekes le sem tagadhatná a boldogságát: márciusban osztott meg egy közös képet egy csinos, szőke hajú lánnyal. Olivér féltve őrzi a magánéletét, ezért eddig nem árult el sokat a kapcsolatáról. Annyi azonban kiderült, hogy Esztertől nem áll távol a televíziózás, ugyanis már szerepelt egy műsorban. Egyelőre azonban Olivér számára az a legfontosabb, hogy szerelmével kettesben élhessék meg a legszebb pillanatokat.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Oliver Berkes (@oliverberkes) által megosztott bejegyzés

Pap Dorci – Yilmaz Ümit Can

Az Exatlon Hungary egykori versenyzője rengeteget köszönhet a TV2 sikerműsorának, többek között a szerelmet is. A csinos tizennyolc éves lány már a műsor elején kiszúrta a stábban dolgozó félig török, félig magyar származűsú Yilmazt, aki rendező-asszisztensként tevékenykedett a produkcióban.

Fotó: Tv2

Először a forgatás után randiztak egymással, és annyira jól alakult a kapcsolatuk, hogy hamar bemutatták egymást a családtagjaiknak is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!