SZTÁRVADÁSZ

Weisz Fanni férje sincs már egyedül, kiderült, ki az új párja

Újra rátalált a szerelem Hajmásy Péterre, aki csak nemrég szakított feleségével Weisz Fannival. Úgy tűnik, a férfi nem is akárki oldalán találta meg újra a boldogságot.
  • Szerző:

A Blikk értesülései szerint Nádai Anikó, műsorvezető egy párt alkot Hajmásy Péterrel (32). A sors pikantériája, hogy a tévés kedvese nem más, mint Weisz Fanni (28) válófélben lévő férje, miközben a modell éppen Anikó exével, Bókay Gergővel alkot párt egy ideje. De hogyan futhattak össze így a szálak, s miként jött össze – úgymond – a párcsere?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Anikó és Péter nem régóta ismerik egymást, nem voltak korábban baráti viszonyban, nem is nagyon találkoztak – mesélte a lapnak Anikó egyik közeli barátja. – Ám láthatóan nagy az összhang közöttük, Anikó teljesen ki van virulva. Szerintem nem véletlenül nem nyilatkoznak, és tesznek fel pár nap után közös képet, mert annyira friss még ez az egész, hogy szeretnék ezt a boldogságot csak maguknak megtartani.

Természetesen megkeresték Anikót is, aki nem cáfolta információnkat szűkszavú nyilatkozatában.

Fotó: Keller Mátyás

– A magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni – mondta a Házasodna a gazda műsorvezetője. Pétert is keresték, de ő sem kívánt nyilatkozni.

 

Fanni 7 évet töltött együtt exével, Péterrel, aki 2018 nyarán vette feleségül a modellt. A házasságuk azonban a második évfordulót sem érte meg. Anikó és volt Párja Gergő tavaly év elején vállalták fel szerelmüket, nyáron pedig össze is költöztek. A kapcsolat nem tartott sokáig, az év elején derült ki, hogy szakítottak. Pár hete pedig egy fotó alapján kiderült, hogy Fanni és Gergő egy párt alkotnak. Kíváncsian várja mindenki, hogy hosszútávon is működik-e ez a különös párcsere.

Fotó: Instagram

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?