1 éve

Korda György: Beadatjuk a vakcinát, de kiálljuk a sorunkat!

Idén feleségével, Balázs Klárival kettesben üli meg a születésnapját Korda György. Az énekes házaspár nagyon vigyáz magára és a környezetére is, ezért jó ideje bezárkózva él. Már nagyon várják a vakcinát.

Csendesen, de annál boldogabban ünnepli hétfőn a 82. születésnapját Korda György. A népszerű énekes idén nem tart bulit, sem baráti összejövetelt: feleségével, Balázs Klárival messzemenőkig betartják a biztonsági óvintézkedéseket, hogy védjék saját magukat és másokat is a koronavírus-járványtól.

A házaspár már nagyon várja a vakcinát (Fotó: Knap Zoltán/Bors)

„Idén nem tartunk nagy ünnepséget, nem koncertezem a születésnapomon, és a pókeres társaságommal sem jövünk össze. Klárikám már vasárnap felköszöntött a Facebook-oldalunkon, ahol megható sorokat írt: azt, hogy szeretné, ha még negyven évig együtt lehetnénk. Én is ezt szeretném. Ami külön csodálatos meglepetés volt, hogy a rajongóinktól több száz jókívánságot, üzenetet kaptam. Elképesztő az a szeretet, ami felém árad, teljesen meg vagyok tőle hatódva! A nyolcvankettedik születésnapom már csak azért is különleges számomra, mert háborús időszakot élünk most a koronavírus-járvány miatt...” – mondta el a Ripost-nak Korda György.

Az énekes hónapok óta bezárkózva él otthonukban a feleségével, aki nagyon vigyáz rá: mindent megtesz a saját és a kedvese egészségének megőrzése érdekében. Ez a legújabb fotón is látszik, ami két nappal Korda György születésnapja előtt készült: az énekes évtizedeket is letagadhatna a korából, friss, mosolygós és vidám.

Friss fotó a Korda-házaspárról (Fotó: Facebook)

„Az elmúlt évben sok szomorúság és nehézség ért bennünket, de én hiszem, hogy 2021-ben új, jobb világ köszönt ránk. Ehhez az egyik út az, ha mindenki beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát. Klárika és én biztosan így fogunk tenni. De nem kérünk kivételezést! Kivárjuk a sorunkat türelmesen, ameddig kell, mert azt szeretnénk, ha először azokat oltanák be, akik nálunk is jobban rá vannak szorulva. Mi bezárkózva élünk itthon jó ideje, de van, aki ezt nem teheti meg. Nekik jár előbb az oltás, aztán, ha sorra kerülünk, mi is beadatjuk. Remélem, utána újra színpadra állhatunk, mert nagyon hiányzik az imádott közönségünk!”

Az énekes lapunk hasábjain keresztül kifejezetten szeretett volna üzenni a rajongóknak. A gondolatait változtatás nélkül közöljük.

„Köszönöm mindenkinek, az embereknek, a közönségnek, a honfitársaimnak, hogy ennyi ideig együtt lehettem és élhetek velük. Hálás vagyok a szeretetükért...” – fogalmazott elérzékenyülve Korda György.

Szigorúan betartják az intézkedéseket

Minden lehetséges módon védi magát a koronavírustól a házaspár. A tavaszi időszak után ősszel ismét önkéntes karanténba vonultak, nem hagyják el feleslegesen az otthonukat. „Újra karanténba vonultunk, nem megyünk ki, és más sem jön be a házunkba. Pontosan azt csináljuk, amit tavasszal is. Nem tudunk mást tenni, úgy érzem, ez a kötelességünk, hogy se mi, se más ne kapja el a vírust. Komolyan kell venni a helyzetet, mi is a felszabadulást várjuk” – mondta el korábban Balázs Klári.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas özönvíz pusztított Párizsban - videó

origo.hu

Halálra késeltek egy idős embert

metropol.hu

Mentőt akartak hívni, de nem engedték nekik: Zsuzsanna gyerekei láttára vívta haláltusáját

ripost.hu

Így főzd a szilvalekvárt, ha nem akarsz órákig a tűzhely mellett állni

mandiner.hu

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető (VIDEÓ)

vg.hu

Ősztől ennyi pótdíjjal kell számolnia a BKK-n bliccelőknek

mindmegette.hu

Vízspórolás felsőfokon: Így csökkentsük a vízfelhasználást háztartásunkban

ripost.hu

Barátja elárulta, erre készül Cristiano Ronaldo

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

ripost.hu

3 csillagjegy, akik őrületesen jók az ágyban

ripost.hu

Kitálalt Berki Krisztián pszichológusa: kemény titokra derült fény

További cikkek

LOVE

Nem titkolja tovább: Ezt a férfit szereti Kapócs Zsóka - Fotó

LOVE

Véget vetett a találgatásoknak Zámbó Krisztián: Tisztázta a kapcsolatát Zsuzsival

LOVE

Bódi Guszti: Sosem felejtjük el, hogy honnan jöttünk!

LOVE

Óriási örömhírt jelentett be kislányával kapcsolatban a TV2 sztárja

LOVE

Jáksó László a házasságáról: Nagyon-nagyon boldog vagyok!

LOVE

"Én úgy szeretlek" - különleges üzenetet kapott Curtis

LOVE

Ez történt Tücsiék házasságával, miután elköltözött a férje

LOVE

Singh Viki: Azt érzem, hogy a pasik félnek tőlem