3 éve

A Maldív-szigeteken nősült meg újra Hajas László

A mesterfodrász 63 évesen mondta ki újra a boldogító igent.

Varázslatos utazáson van túl Hajas László! A sztárfodrász a festői szépségű Maldív-szigeteken pihent feleségével, a vakációt pedig egy mezítlábas esküvővel koronázták meg. Hajas újra kimondta a boldogító igent 15 évvel fiatalabb szerelmének!

Gyönyörű környezetben, a Maldív-szigetek fehér homokos óceánpartján fogadott egymásnak újra örök hűséget Hajas László és felesége, Judit. A mesterfodrász feleségének ezzel régi vágya teljesült, hiszen már évek óta álmodozott egy tengerparti, mezítlábas esküvőről. Eddig azonban a gyerekek miatt nem tudtak időt szakítani egy ekkora utazásra.

"Egy hetet töltöttünk a Maldív-szigeteken, körülbelül a vakáció felénél volt az esküvő. Külön öröm, hogy az egyik legjobb barátom is velünk tartott a feleségével, így dupla lagzit tartottunk. Csodálatos volt minden! Felejthetetlen élmény volt mezítláb kimondani a boldogító igent életem szerelmének. A gyerekek természetesen be voltak avatva, bár ők nem tartottak velünk, talán ők szerették volna a legjobban ezt a rendhagyó és nagyon romantikus esküvőt" - áradozott a %RIPOST%-nak a 63 éves Hajas, aki természetesen bulizott is egy jót a lagzi után.

A sztárfodrásznak a szervezéssel szerencsére nem kellett foglalkoznia, a barátok hozták össze az eseményt, amire az egyik privát szigeten található luxusszállodánál került sor.

"Az említett barátom esküvőjén én voltam a tanú. Mivel nekik is nagy álmuk volt a Maldív-szigeteki lagzi, kitaláltuk, hogy elmegyünk négyesben. Nem is hozhattunk volna ennél jobb döntést, örök emlék marad az út és végre valóra válthattam Judit nagy álmát" - büszkélkedett Hajas, aki már 22 éve alkot egy párt Judittal.

Már érett fejjel találkozott a nála 15 évvel fiatalabb nővel, amikorra már mindegyiküknek született az előző kapcsolatából egy-egy lánya. A találkozásuk szerelem volt első látásra, boldogságuk pedig azóta is tart.

Az exkluzív esküvői fotókat keresd a %RIPOST% csütörtöki lapszámában!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!