3 éve

Újra oltár elé áll L.L. Junior: apósa ott akar lenni a szertartáson

A zenész apósa reméli, hogy a születendõ unokáról nem a lapokból fog értesülni.

Minden lányos édesapa álma, hogy egyszer az oltárhoz kísérhesse imádott gyermekét, és könnybe lábadt szemmel hallgathassa végig élete első – és remélhetőleg utolsó – fogadalmát. Nyilván így volt ezzel Körtvélyessy Zsolt is, akinek idén januárban egy mesebeli helyen, a Karib-tenger partján esküdött örök hűséget a lánya.

Körtvélyessy Kinga Dominikán, égig érő pálmafák alatt, a türkizkék tenger homokos partján mondta ki a boldogító igent párjának, L.L. Juniornak, aki ha olykor nagy harcok árán is, de végül belopta ma­gát a Körtvélyessy család szívébe. Bár azzal biztosan nem tett túl jó benyomást újdonsült apósára, hogy a család tudta nélkül, teljes titokban rabolta el a lány szívét. A kezdeti sokkból felocsúdva azonban ma már a színész büszkén és gőzerővel szervezi a fiatalok itthoni lagziját, hogy ne csak fültanúja legyen az emlékeknek, hanem szemtanúja is a történteknek.

"Szeptember, október környékén kerül sor a templomi esküvőre, amit én magam szervezek Kingáéknak. Úgy voltam vele, biztosra megyek: így csak nem maradok le a nagy napról" – meséli a Borsnak a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, aki Isten színe előtt adja majd Juniornak a lánya kezét.

"Egyébként honosították a külföldi szertartást, tehát nem azért esküsznek újra, mert nem érvényes a fogadalmuk, hanem hogy a szeretteik előtt is férj és feleségnek nyilvánítsák őket, és persze azért is, hogy Kingát oltárhoz kísérhessem. Büszkén vonulok majd a lányommal a padsorok között, és nyugodt szívvel adom a kezét Lacinak, mert végtelenül rendes, intelligens, tisztelettudó embernek, és felelősségteljes apának ismertem meg, még ha a lányomnak olykor nehéz is volt vele…" – taglalta a színész.

Noha azt nem tudni, milyen nehézségek adódtak a kapcsolatban, az biztos, hogy Kinga és Junior kapcsolata egy ideig meglehetősen viharos volt. A lapok hetente cikkeztek a szerelmesekről, akik hol együtt, hol külön éltek, így szinte mindenkit megleptek a titkos esküvővel – kivéve Zsoltot.

"Én is latinos kapcsolatban éltem a feleségemmel, pontosan tudom, hogy milyen egy tüzes szerelem. Ebből a szempontból Kinga abszolút rám ütött, de azért Lacit sem kell félteni. Tény és való, hogy voltak összezördüléseik, de én azt vallom, in­kább legyen egy kapcsolat izgalmas, mint egyhangú, unalmas" – fűzi hozzá a színész, aki már a nagypapaszerepre is készen áll; bár semmi esetre sem szeretné sürgetni Kingát.

"Nem kérdezem meg naponta a fiatalokat, hogy mikor jön a baba, mert ez kizárólag az ő döntésük, de azért férfiasan bevallom, hogy szeretném megérni az unokám születését. Ezzel nyilván a lányom is tisztában van, de azt is megértem, ha esetleg még nincs napirenden a kérdés. Lacinak az előző kapcsolatából már van két gyereke, és különben is még csak most házasodtak össze Kingával. Nem sürgeti őket semmi, én csak egyet remélek: nem az újságokból fo­gom megtudni, hogy nagypapa lettem."

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, miért nem találkoztunk eddig földönkívüliekkel, a válasz ijesztőbb, mint hittük

origo.hu

Hosszú utat tett meg: már Nógrádban jár a svájci farkas

borsonline.hu

Defektet kapott egy busz: 25 ember meghalt, sok a sérült

ripost.hu

Hiába a százezrek életét követelő háború, holttesthiány lépett fel Oroszországban

origo.hu

Ezt gondolja a párkeresésről a magyar szépségkirálynő, aki egyedül maradt a féléves kisbabájával

mindmegette.hu

Így lesz tökéletes a foszlós húsvéti kalács - Bernáth József elárulja, mi a trükk!

ripost.hu

„Tényleg olyan az életem, mint egy diliház” - elképesztő, amit Ambrus Attila csinál

ripost.hu

„Remélem, a mennyekben is együtt vagytok” – kisfiával hajtott a halálba Vivien

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Minden kapcsolatot meg lehet menteni" – elárulta a szakértő, hogy élheti túl Király Viktorék házassága a válságot

LOVE

Szülinapi üzenet buktatta le Király Viktorékat: újra szent a béke a feleségével?

LOVE

Dominikai luxus: Itt bújt el a világ elől L.L. Junior és fiatal kedvese - Videó

LOVE

Titokban összejöttek? Ezt pletykálják Zámbó Krisztiánról és Takács Zsuzskáról

LOVE

Megindító pillanat: ilyen volt Bruce Willis és felesége 10. házassági évfordulója - Videó

LOVE

Molnár Tomi lánykérése nem volt épp zökkenőmentes – Videó

LOVE

Eljegyezték Palvin Barbit: hatalmas gyémántgyűrűt kapott szerelmétől

LOVE

Párizsban mondta ki a boldogító igent Orosz Barbi