6 éve

Liptai Claudia a véletlennek köszönheti élete szerelmét

A TV2 sztárjának élete két évvel ezelõtt amolyan dantei pillanathoz érkezett. Úgy érezte, valami újra vágyik, de arra nem számított, hogy az újdonság elhozza számára a mindent elsöprõ szerelmet is.

Liptai Claudia péntek este a Játékszín színpadán tartott különleges könyvbemutató show-ján mesélt arról, hogyan ismerkedett meg Pataki Ádám mestercukrásszal, és azt is elárulta, tulajdonképpen kinek is köszönhetik ők ketten, hogy napokon beléül karjukban tarthatják közös kisfiukat. Az Édeskettes bemutatója igen oldott hangulatúra sikerült, így eshetett meg, hogy nem maradtak titkok a közönség, és persze a %RIPOST% olvasói előtt.

"Nagyjából két évvel ezelőtt egy napon amolyan dantei pillanatra ébredtem. Azt éreztem, hogy mindenem megvan, tulajdonképpen elégedett lehetek az életemmel, hiszen van egy gyönyörű gyermekem, imádom a munkám, mégis vágytam valami újra, valami tudásra, ami addig nem volt a birtokomban. Eszembe jutott, hogy bár soha nem sütöttem és nem is igazán főztem, de nagyon szeretem azokat a karácsony előtti bonbonkészítéseket, amikor egy kis időre megszűnök ismert színésznő és műsorvezető lenni és csak alkotok valamit a két kezemmel, amit aztán átadhatok a barátaimnak és a szeretteimnek.

Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy cukrász szeretnék lenni. De nem olyan "himihumi"cukrász, hanem igazi

- mesélte Claudia, akinek gondolatát eztán tett követte és vissza is ült az iskolapadba.

Pataki Ádám ekkor olvasta a lapokban, hogy a műsorvezető az „ő babérjaira tör” és mivel éppen egy gasztronómiai eseményhez keresett arcot, kollégáival felkeresték a műsorvezetőt. Igaz, nem ő volt az első gondolatuk. Ádám erről mesélt a színpadon.

"Az országos Cukrász Ipartestület szervezte az éves fagylaltversenyt, és minden ilyen eseménynek van egy házigazdája. Eredetileg Borbás Marcsit kértük fel, de ő nem ért rá.

Ekkor jutott eszünkbe, hogy olvastuk Claudia terveit, és arra gondoltunk, hogy ez nekünk is jól fog jönni.

A „becserkészés” az én feladatom lett, és ő el is vállalta. Persze nem ment minden simán. Hétfőre esett a verseny és pénteken felhívtak, hogy lenne egy kis gond, mivel Soltvadkert nagyon messze van, és Claudiának kéne fuvar oda-vissza. Ekkor már sejtettem, hogy az én feladatom lesz a dolog. Mondtam is magamban, hogy legalább kiderítem, mit is akar kezdeni Claudia a cukrász szakmában, és ha azt látom, hogy szerinte ez a dolog csak arról szól, hogy valami cukros krémet kavarunk, akkor lebeszélem róla…”- mesélte általános derültség mellett a mestercukrász, aki ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna.

"Az út azzal indult, hogy nem tudta bekapcsolni a biztonsági övet, amit persze nekem kellett. Így esett az első érintés…  Aztán kiderült, hogy Claudia érdeklődése a szakma iránt meglepően őszinte, és valódi akarás van mögötte. Ekkor javasoltam neki, hogy jöjjön hozzánk tanulni”- mondta Ádám, akitől ekkor újra a TV2 műsorvezetője vette át a szót.

Végül egymásba szerettünk, és mindjárt gyermekünk lesz

- zárta le szerelmük történetét a mindenórás Claudia, majd felkonferálta az est két vendégét, Hajós Andrást és ellenfelét, Till Attillát, akik nemcsak hogy szerepelnek az interjúkötetnek is beillő süteményes könyvben, de meg is mutatták a konyhává alakított színpadon, hogy mennyire tudnak, vagy inkább nem tudnak alakítani a konyhában…

A rendhagyó színpadi sütishow igazan maradandó élmény volt a nézőterén ülök számára. A másfél órás mutatvány időnként összefüggő nevetésbe torkollott, a végén pedig a jelenlévők meg is kóstolhatták Tilla és András kreálmányait...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij most robbanthatja ki az atomháborút

borsonline.hu

Durván megalázta Zámbó Krisztián a menyasszonyát

ripost.hu

Megrázó videó a törökországi pokolból: zokogva kér segítséget a világhírű focilegenda

mandiner.hu

Így dőlnek össze a minaretek tornyai a törökországi földrengésben (VIDEÓK)

borsonline.hu

Egyből kiszúrták a rajongók: Ismét kés alá feküdt Gelencsér Tímea?

mindmegette.hu

A LIDL is meglépte: ennyivel lesz olcsóbb lesz a vaj az üzletekben!

ripost.hu

Megszólalt Zámbó Krisztián, durva dolgokat állít Zsuzskáról

ripost.hu

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

ripost.hu

Saját fia miatt kényszerült munkásszállóra az édesanya: "Dohos, büdös, alig jobb, mint az utca"

ripost.hu

Padlóra került Zámbó Krisztián

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Tóth Andi kitálalt, ilyen a kapcsolata valójában Marics Petivel

LOVE

A csillagok nem hazudnak! Ő lehet Szabó Zsófi új párja

LOVE

Újra szerelmes Zámbó Jimmy legkisebb fia

LOVE

Nem házasodik még Vitányi Judit

LOVE

Szintet lépett Csuti és Bianka kapcsolata! Dominikára utaznak kettesben

LOVE

Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme – Fotó

LOVE

Gyermeket vár az ismert énekesnő: Így tudatta a világgal

LOVE

"Itt lánykérés szokott lenni" – Rómában romantikázik Curtis és szerelme