6 éve

Hivatalos: Elválik Brad Pitt és Angelina Jolie

Tizenkét közös év után a szakítás mellett döntött a világ kedvenc sztárpárja. Egyelõre nem tudni, miért döntöttek így.

Az elmúlt két évben már megszokottá vált, hogy a kedvenc sztárpárjaink sorra intenek búcsút egymásnak. Arra azonban aligha számított bárki is, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt valaha elválik.

De most megtörtént a lehetetlen, és Angie hivatalosan is szeretne pontot tenni 12 éve tartó kapcsolatuk végére.

A válás elindításához szükséges papírokat hétfőn nyújtotta be a bíróságra. A részletekről annyit tudni, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, de ez a jog legnagyobb közhelye. Ami viszont konkrétabb, hogy nem szeretne asszonytartást, viszont a hat közös gyerekük felügyeleti jogát teljes mértékben magának akarja. Vagyis előreláthatólag nem lesz békés válásuk.

Angelina és Brad 2004-ben melegedtek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatása közben. A kapcsolatuk óriási botrányokkal indult, hiszen a színész akkor még Jennifer Aniston férje volt. Ám hamarosan Brangelináék lettek a világ első számú álompárja. Brad a nevére vette Angelina két korábban adoptált gyerekét, Maddoxot és Zaharát, majd közösen örökbe fogadták Paxet. Később megérkezett első biológia gyerekük, Shiloh, akit 2008-ban követtek az ikrek, Knox és Vivienne.

Kapcsolatukat két éve tették hivatalossá, amikor összeházasodtak franciaországi birtokukon. A szakításuk híre nagyjából kéthavonta felütötte a fejét, de ezidáig mindig alaptalannak bizonyultak a szóbeszédek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!