6 éve

Karda Bea tisztázta a lagzijáról terjedő hazugságot

Bea, csak annyit kér, hogy ügyeljünk a fontos részletekre. Nem érti, hogyan jelenhetett meg egy orbitális tévedés az esküvõjével kapcsolatban.

A népszerű énekesnő, alig néhány napja mondta ki a boldogító igent párjának, és egyelőre nem is szeretne nyilatkozni a nagy napról. No, nem azért, mert nem lenne kedve világba kiabálni boldogságát, egyszerűen csak szeretné még néhány napig csendben élvezni a házaséletet.

Azt azonban nagyon nem szeretné, ha továbbra is az a félreértés élne a köztudatban, hogy lakodalmán L.L. Junior volt a sztárvendég. Miközben Éliás Junior volt az. Ezért úgy döntött, a %RIPOST%on keresztül is elnézést kér barátjától az egyik bulvárlap tévedése miatt.

"A félreértések elkerülése érdekében, előre leszögezem, hogy biztos vagyok benne, L.L. Junior is hatalmas bulit csinált volna a lagzimon, de nem ő szórakoztatta a násznépet, hanem hatalmas kedvencem, Éliás Junior. Én, mint a funky zene legnagyobb hazai rajongója, őt kértem meg, és mondhatom remek döntést hoztam. Három csodálatos dalt énekelt, majd átadta a terepet Zoltán Laci lemezlovas barátomnak, aki hajnalig keverte a jobbnál jobb zenéket."

Lehet, hogy ez egy apró tévedés a laptól, ahonnan senkinek nem adtam interjút az esküvőm részleteivel kapcsolatban, de számomra igenis fontos, hogy ha már megjelenik valami, az ne tartalmazzon tévedéseket.

"Innen is szeretnék elnézést kérni mind Éliás, mind pedig L.L. Juniortól” - mondta Karda Bea, aki ígéri, hamarosan megmutatja élete egyik legszebb napjának pillanatait.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!