6 éve

Magyar sztárok, akik jóval fiatalabb párt választottak maguknak

Számos hazai híresség nem foglalkozik a nagy korkülönbséggel, és nem a saját korosztályában találja meg élete párját. Az idõ pedig õket igazolja.

Sokan a fejükhöz kapnak, amikor valaki egy sokkal fiatalabb ember mellett találja meg a boldogságot, a sztárok esetében pedig még jobban beszédtémává válik egy-egy ilyen viszony. Hírességeink azonban nem foglalkoznak a negatív kritikákkal, nem szokványosnak mondott kapcsolataik pedig láthatóan kiállták az idő próbáját.

Összeszedtünk öt példát arra, hogy az évek száma bizony nem mindig számít a szerelemben.

Solti Ádám és Berni

A Barátok közt szívtipróját két évvel ezelőtt találta el Ámor nyila, szívét pedig egy nála tizenöt évvel fiatalabb gyönyörű lány rabolta el. Berni még csak nemrég fejezte be a középiskolát, de fiatal kora ellenére tudja, hogy Ádám mellett szeretné leélni az életét.

Az RTL Klub sztárja tavaly már meg is kérte a kezét, ennél több bizonyíték pedig nem is kell kapcsolatuk komolyságára.

Kasza Tibi és Andrea

A szókimondó énekes-műsorvezető sokáig kereste a nagy őt, akit aztán egy húszéves lány személyében talált meg. Tibi szerint azonnal fellángolt köztük a szerelem, így egy hét után összeköltöztek, ma pedig már szinte összes idejüket együtt töltik.

Boldogságuk két éve határtalan, bár házassági és családalapítási terveiket nem osztották meg még a nagyközönséggel. De ismerjük a mondást, ami késik, az nem múlik...

Lovasi András és Földes Eszter

A Kispál és a Borz egykori frontembere évek óta alkot egy párt a nála tizennyolc évvel fiatalabb színésznővel, Földes Eszterrel. Egy forgatáson ismerkedtek össze, a kezdeti ellenszenvből pedig szépen lassan szerelem szövődött.

Sőt, a pár a legnagyobb titokban a nyáron össze is házasodott, és már a családalapítás is szóba került közöttük.

Kóbor János és Zsóka

A legendás énekes és felesége között húsz év korkülönbség van, ennek ellenére már több mint tíz éve alkotnak egy párt. Megismerkedésük után másfél évvel született meg közös kislányuk, majd a boldogító igent is kimondták a Balaton partján.

Az elején még sokan kételkedtek kapcsolatukban, a hosszú évek azonban mindenkit meggyőztek szerelmük komolyságában.

Caramel és Szilvi

A Megasztár második szériájának győztese Hiennel való szakítása után sokáig nem találta a párját, ám végül megint egy vietnámi származású lányba szeretett bele.

A húszas évei elején járó Szilvi azóta már megajándékozta őt egy kislánnyal, nyáron pedig hivatalosan is összekötik életüket. Egyértelműen jól döntöttek, hogy rövid ideig tartó szakításuk után újrakezdték kapcsolatukat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!