Létrehozva: 2024.10.02. 06:00
Módosítva: 2024.10.02. 07:07

„Ezt még sosem mondtam el sehol” – elérzékenyülve mesélt családjáról a TV2 gazdag sztárja

A Kőgazdag Fiatalok sztárja sokak szemében szálka, hiszen posztjai szinte csak luxusutazásairól és féktelen bulizásairól szólnak. De PSG Oglinak van egy másik, egy érzelmes oldala is, amit eddig sosem mutatott meg senkinek...

A TV2 Titkok Ramónával podcast műsor vendége ezen a héten a Kőgazdag Fiatalok sztárja lesz. PSG Ogli, bár hozza Lékai-Kiss Ramóna kérdéseire is szokásos formáját, de amikor édesanyjára terelődik a beszélgetés, egészen elérzékenyül.

PSG Ogli
PSG Ogli Lékai-Kiss Ramóna podcast műsorában mesélt először szüleiről Fotó: TV2

PSG Ogli őszintén vallott szülei válásáról

Hamarosan második évaddal jön a Kőgazdag Fiatalok. A TV2 műsorából most sem hiányzik PSG Ogli, aki még a saját generációja szerint is nagyon megosztó személyiség. Az influenszer Lékai-Kiss Ramóna kérdéseire őszintén válaszolt, még olyanon dolgokat is elárult magáról, amikről eddig sosem beszélt. Például arról, hogy milyen családban nőtt fel és beleszületett-e a gazdagságba.

„Igen, volt mindig amennyi kellett az életszínvonalhoz – árulta el PSG Ogli Lékai-Kiss Ramónának. – Azért ne egy ilyen nagyon-nagyon nagy gazdagságba képzelj bele, persze egy szinten felül, és igen, én sose tapasztaltam meg, milyen a szegénység, ezért nagyon hálás vagyok. Olyan sosem volt, hogy ne lett volna kaja, és olyan se, hogy ne kaptam volna meg valamit. Nem voltam elkényeztetve, de azért amit kértem, azt egy időkereten belül mindig megkaptam. Ezt a részét hagytam ki az életnek, és ki is fogom hagyni, hogy milyen szegénynek lenni, hogy milyen éhezni, milyen, ha nincs kaja, borzasztó lehet.”

A Kőgazdag Fiatalok sztárja most először beszélt arról, hogy még nagyon kicsi volt, amikor szülei úgy döntöttek, külön folytatják tovább.

„2 éves koromban elváltak a szüleim, ezt még sosem mondtam el sehol. Én anyánál maradtam, apát ritkábban láttam, szóval anyával nőttem fel, nála voltam többet. Aztán édesanyámnak lett egy élettársa, aki a nevelőapám lett, vele is jó a viszonyom… Anyukám nagyon jó lélek, nagyon-nagy szerencsém van, hogy ő nevelt fel, nagyon köszönöm. Mert ugye azt nem te mondod meg, hogy ki neveljen fel, de én tényleg nagyon normális családi körülmények között nőttem föl. Vadorzó gyerek voltam, mindig rám kellett szólni, a tanároknak sem én voltam a kedvence az iskolában, mindig rossz voltam, sokat voltam az igazgatóiban. Amikor még komolyabb iskolába jártam, mindig az igazgatóiban voltam és akkor átváltottam eggyel gyengébb iskolába.”

„Fiatal vagyok, sztár vagyok, jól nézek ki”

Arra a kérdésre, hogy miért nem tud hűséges lenni, olyan választ adott, hogy Ramóna megirigyelte magabiztosságát.

„Mert fiatal vagyok, mert sztár vagyok, jól nézek ki, van pénzem, és mert szeretek csajozni, ezért! Nagyon szeretem a lányokat, és inkább most tegyem, mint ne adj Isten felcsinálok egy csajt, jön a gyerek, mert akkor vége, nem lehet tovább bulizgatni, legalábbis szerintem. Vagy legalábbis semmiképpen úgy, ahogy most én csinálom, abban biztos lehetsz!”

A Ripost is írt korábban PSG Ogli féktelen bulizásairól, amiről ő maga gyakran posztol Instagram-oldalán. Most az is kiderült, hogy volt olyan időszak, amikor visszavett a tempóból, mert több balesete is volt.

Jobban jártam így! A balesetek ráébresztettek, hogy nyugi van, hogy így akarta a sors, mert nagyon sokat buliztam. És akkor jött a stop, figyelmeztetés volt az élettől, hogy most már nyugodjak le, és éljek normális életet. Mert az amit én csinálok, hogy ha elkezdek inni, akkor megiszok egy liter alkoholt, vodkát… Dubajban volt olyan, hogy 2 millió volt a számla, egy buli. Néha van úgy, hogy egy buliba elviszek egy köteg pénzt, hogy lássák, hogy van, de nem akarom mindet elkölteni, aztán mégis úgy megyek haza, hogy alig maradt, olyankor azért fel tudom magam idegesíteni!

 A teljes beszélgetés szerda délután 2-től elérhető a TV2 Play oldalán!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek