LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.16. 12:20

„Megváltoztattad az életünket!” - Feladta a küzdelmet a rákkal a 27 éves TikTok-sztár

Az influenszerrel egy ritka és súlyos betegség végzett.

Családtagjai könnyek között jelentették be, hogy hosszú és súlyos betegség következtében 27 éves korában elhunyt Rachel Yaffe. A fiatal TikTok-sztárt 20 éves korában diagnosztizáltak Hepatocellurális Karciómával, ami a májrák egyik ritka, de súlyos formája, amely főként fiatalokat érint. Rachel azonban méltósággal viselte állapotát és mindent megtett a felépülésért, annak ellenére is, hogy kiderült, már 4. stádiumú a betegsége. Emberek tízezreinek mesélt a közösségi médiában a kezeléseiről, és még néhány héttel a halála előtt is posztolt a TikTok-oldalán.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
A fiatal sztárnál 20 éves korában diagnosztizáltak májrákot /Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Rachelnél korábban gluténérzékenységre gyanakodtak, azonban a helyi orvosa egy szakemberhez irányította, és akkor kiderült a lesújtó diagnózis: egy 20 centiméteres daganatot fedeztek fel a májában, ráadásul már negyedik stádiumú volt. Egy műtét keretében eltávolították a daganatot, azonban az néhány hónappal később visszatért és átterjedt a lány tüdejére is. Rachel úgy készített motivációs videókat a rák elleni harcáról, hogy biztos volt benne, hogy már csak néhány éve lehet hátra, több tízezer embert motivált a küzdelmével.

Racher végül október 11-én veszítette el a harcot a betegsége ellen, azonban szeptember közepén még mosolyogva beszélt arról, hogyan is érzi magát.

Visszatértem New Yorkba, és a lakásomba, ez annyira boldoggá tesz. Végre a saját termeimben lehetek. Hálás vagyok neki, hogy a barátaimmal lehetek körülvéve, már ez önmagában nagyon sokat segített lelkileg. Nagyon sokat veszítettem az erőmből, amikor a sugárkezelést kaptam. Annyira nehéz volt felkelnem és mozgásra kényszerítenem magamat, ezért most azon dolgozom, hogy könnyebb legyen sétálnom a városban.

- mondta el videójában a lány, aki ezután arról beszélt, hogy kőkemény étrendváltozásokat kellett bevezetnie a táplálkozása terén, és szinte ez volt a legnehezebb az egészben, ugyanis semmilyen étvágya nem maradt a kezelések után. 

Szülei Linda és Wayne, testvérei Jordan és Jessica, nagymamája Sydney Bass, és szerető kutyája Layla gyászolja most a tragikusan fiatalon elhunyt influenszert

 - számolt be róla az Unilad. Rachel rajongóinak ezrei búcsúztak el a közösségi médiában a lánytól.

Az én életemet is megváltoztattad! Megmutattad, hogyan kell lépésről lépésre átszerveznünk az életünket és a szokásainkat a gyógyulás érdekében!

- búcsúzott el Rachel egyik követője.

Te voltál a számunkra egy gyógyíthatatlan betegség gyógyító útja!

- fogalmazta meg gondolatait egy hozzászóló.

Megváltoztattad az életünket! Isten nyugosztaljon Rachel, az angyalok vigyázzanak rád! Ez annyira szomorú, előtted állt az egész élet!

 - írták a gyászoló kommentelők Rachel oldalán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek