Létrehozva: 2024.10.16. 06:00
Módosítva: 2024.10.16. 08:03

Fekete Pákó teljes anyagi csődbe került

A nigériai származású énekes élete legnehezebb időszakában ismerte meg élete szerelmét, Gyöngyit. Fekete Pákó most először mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg a párjával és arról is, hogy miért nem ment el az első két randijukra…

Ki ne ismerné az Add ide a didid című, méltán híres dalt, amivel a nigériai származású énekes örvendeztette meg a magyar népet. Fekete Pákó abban az időben minden televíziós műsorban benne volt, mindenhová hívták, tele volt fellépésekkel. De aztán elmaradtak a munkák, a tévés meghívások, teljes anyagi csődbe került, nemhogy vagyona nem volt, hanem semmije! Pákó a TV2 Titkok Ramónával podcastműsorában beszélt a szegénységről, epilepsziájáról és arról is, hogyan mászott ki élete legmélyebb gödréből.

Fekete Pákó
Fekete Pákó őszintén válaszolt Lékai-Kiss Ramóna kérdéseire (Fotó: TV2)

Fekete Pákót párja mentette meg 

Hiába szégyellte helyzetét, hogy egy barátja éttermében evett, sokszor ott is aludt, az énekes nem tudott kijönni a gödörből. Fekete Pákó ebben a nagyon keserves időszakban ismerte meg párját, Gyöngyit, akinek érkezésével kezdtek helyre állni a dolgai, élete újra rendeződni kezdett. 

„Ő a szerelem! Nagyon köszönöm a Jóistennek, hogy találkoztam vele” – vallotta be Fekete Pákó a műsorban.

Pedig amikor nagyon mélyen voltam, úgy voltam vele, nem is kell nekem barátnő, jól vagyok én egyedül. Úgysincs pénzem, nincsen semmim, egy tévé se hívott, nincs új dalom, fellépéseim se. Van egy étterem-tulajdonos barátom, hozzá jártam be, ő adott enni, inni, ezt sose fogom neki elfelejteni! De azt a napot se felejtem, amikor megkért, ha bejön egy vendég, tegyek úgy, mintha én lennék a pincér, azt hittem hülyéskedik. És ekkor belépett Gyöngyi egy kedves haverjával, beültek egy boxba… Nekem rögtön tetszett, olyan kis csendes, nagyon aranyos, édibédi. Nem sokkal később megbeszéltük az első randit, ami végül nem történt meg, mert nem mentem el… Aztán a másodikra se mentem el, aztán a harmadikra összeszedtem magam, elmentem és olyan csodálatos volt és olyat éreztem, amit még sosem!

A tanító néni teljesen levette a lábáról az énekest a külsejével és a belső értékeivel is. Fekete Pákó már akkor érezte, Gyöngyivel le tudná élni az életét, és ez az azóta eltelt hét évben sem változott meg. 

Ez az első hosszú kapcsolatom, és annyira jó. Mi mindenben támogatjuk egymást… Attól a pillanattól, hogy összejöttünk, kezdett rendeződni az életem. Jöttek az új dalok, jöttek a fellépések, mert ő mindig biztatott, biztat engem, hogy meg tudom csinálni!”

Fekete Pákó - Lékai-Kiss Ramóna
Titkok Ramónával
Fekete Pákó betegségéről is beszélt Ramónának (Fotó: TV2)

Munka közben rohama volt, elájult 

Lékai-Kiss Ramónának azt is elmesélte Pákó, hogy epilepsziás. 

„Elmesélek egy történetet, amit még soha nem meséltem el. Egyszer elmentem dolgozni, még Nigériában, a főnököm egyfolytában ugráltatott, hozzak neki ezt, meg azt, aztán mondtam neki, hogy engem nem azért vettek fel. Erre rám kiabált, hogy merészelek neki ilyet mondani, és én elájultam. Össze kellett varrni a számat, és akkor mondták, hogy epilepsziám van. Anyukám elvitt akkor egy wudu mesterhez, mindenféle levelek levével itatott, ott voltam egy hétig, végül ő hozott ki belőle, nehogy nagy baj legyen később!”

A Titkok Ramónával teljes adása holnap 14.00 órától lesz elérhető a TV2 Play oldalán!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek