LELKIZŐ

Szerző B.P.

Létrehozva: 2024.09.13.

Szívfacsaró szülinapi üzenetet írt Vin Diesel elhunyt barátjának, Paul Walkernek

11 évvel ezelőtt, 40 évesen hunyt el a sármos színész, Paul Walker.

Hiába múlt el lassan 11 év, Vin Dieselnek mind a mai napig hiányzik az egyik legjobb barátja, sikersorozat-beli társa, Paul Walker. A Halálos iramban-filmek hozták őket össze és egy szörnyű autóbaleset vetett véget a földi szövetségüknek. Ám a Dominic Torettót megformáló sztár nem feledi a barátját, aki szeptember 12-én ünnepelte  51. születésnapját. Vin Diesel levelet írt Paul Walkernek, sorai pedig – egy közös fotó kíséretében – kikerültek a színész-producer Instagram-oldalára.  

Vin Diesel
Vin Diesel sosem feledi élete egyik legfontosabb barátját, Paul Walkert (Fotó: AFP)

„Visszatekintve, negyed évszázaddal ezelőtt... Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor tudtuk, hogy a testvériségünk meg fogja változtatni Hollywoodot, hogy te és én jelentünk valamit a világnak... Egy multikulturális testvériség, mely nem a vér, hanem szeretet által köt össze...”
– írja Vin Diesel Paul Walkernek, mintha tudná, hinné, hogy gondolatai eljutnak hozzá. Majd így folytatja:

„Ha belegondolok, hogy épp most láttam a következő fejezet koncepcióját. Brian... igen, fel kell készülnöm a következő filmre...”
– utal a Halálos iramban-szériában a Paul Walker által megformált karakterre, Brian O'Connerre.

„Láttam anyádat és apádat ezen a nyáron. Éreztelek szerető ölelésükben... Az elmúlt 11 évben úgy őriztem a szavaikat, mint a fény talizmánjai, mindegyikük oly sokat adott nekem a szeretetével és a bölcsességével. És a lányod... Istenem, ő tényleg folytatja a te jó cselekedeteidet, az óceánjaink nevében szólalt fel. Pár héttel ezelőtt, egy születésnapi vacsorán... Meadow köszöntőt mondott, ember, olyan rohadt büszke lettél volna rá! A szívéből szólt, miközben oly szépen visszhangozta a kegyelem dallamát.”
– mesél elhunyt barátjának a családjáról, szeretteiről.

„Utazás a világ távoli pontjaira... mindig van valaki, aki emlékeztet arra, milyen hatással vagyunk az életükre. Vagy büszkén mutatják az autójukat, haha... vagy egyszerűen csak, hogy mondjam, úgy érzik, hogy mi neveltük őket. Ez a gyönyörű testvériség negyed évszázados. Egy testvériség, időtlen és szeretet általi kötelék. Ezért örökké hálás leszek..., de a fenébe is, hiányzol, Pablo! Boldog szülinapot...”
– zárja sorait Vin Diesel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek