Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.10.

"Teljes sokk" - lánya szoptatásakor talált egy csomót a mellében a színésznő

A sztárra kezelések sorozata vár, jelenleg kemoterápián esik át.

A Hollyoaks című brit szappanopera sztárja, Ali Bastian felfedte, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála, miután szoptatás közben talált a mellében egy csomót. Ali épp csak Írországba költözött családjával, hogy új életet kezdjen, amikor megkapta a szörnyű hírt.

A 42 éves sztár azt nyilatkozta, hogy heti rendszerességgel kemoterápiás kezelésen esik át, majd jövő év elején masztektómiára, azaz emlőeltávolításra is sor kerül, valamint sugárterápiás kezelést is kapni fog.

Teljes sokk volt. Vannak reggelek, amikor úgy ébredek, hogy elfelejtem… aztán hirtelen eszembe jut. Még mindig próbálom feldolgozni

– nyilatkozta a színésznő a diagnózisról. Mint elmondta, akkor fedezte fel a csomót a mellében, amikor kislányát, Isabellát szoptatta. Ali jelenleg Corkban, egy kórházban kap ellátást, ahol nagyon jól bánnak vele, de mint bevallotta, olykor azért megrémíti, hogy még mi minden vár rá. A nehézségek ellenére igyekszik azonban pozitív maradni, szerencsére rengeteg támogatást kap - írja a Mirror.

A kemoterápia megkezdése után Ali haja hullani kezdett. Azt is elmondta, hogy nem szereti önmagát úgy emlegetni, mint aki „csatában” áll a rákkal, ehelyett úgy látja, ez egy olyan folyamat, amelyhez „alkalmazkodnia kell”. Alig várja, hogy „kikerüljön a másik oldalról” és visszatérhessen a színészethez!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek