Létrehozva: 2024.09.20. 09:00

Náray Erika vallomása: „Semmi más nem volt akkor az életemben csak ő és a szakmai életem"

Lányáról vallott a népszerű szinkronszínésznő. Náray Erika a múltjából mesélt el egy fájó pontot.

A népszerű színész-szinkronszínész Náray Erika a magánéletéről mesélt, ritkán emlegetett lányáról, Kamilláról is beszélt a kamerák kereszttüzében.

náray erika
Náray Erika a huszonéves lányával való múltjáról mesélt (Fotó: VIASAT3)

Náray Erika lánya a múlttal szembesítette a színésznőt

A színésznő egy szem lánya, Kamilla 2000 szeptemberében született. Mára nővé cseperedett, és külföldön próbál szerencsét. Az anyukának nehéz volt az elengedés, de úgy érzi, ha gyermeke boldog, akkor ő is az. Annak idején megküzdött azért, hogy a karrier és a magánélete között egyensúlyt teremtsen. Lánya nemrég szembesítette vele: ez nem sikerült mindig maradéktalanul.

Bevallotta, valójában nagy focidrukker, és rajong Szoboszlai Dominikért. Ám a futball iránti szenvedélyét jó időre félretette: lánya érdekében mondott le a hobbiról.

Tíz évig nem néztem focit és színdarabot. Pedig mindkettő nagyon fontos az életemben

– kezdett bele Erika a VIASAT3, Adom a napom című műsorában. „Reggelente elvittem a gyereket az iskolába, az mindig az én feladatom volt, akárhánykor is értem haza éjszaka. Érte is mentem, aztán mentem este játszani – vagy érte sem tudtam menni, mert dolgoztam. Éppen ezért, vele töltöttem az időmet, ha volt egy szabad estém, ami nem volt sok akkoriban, mert akkor voltam az Operettszínháznak az egyik vezető művésze, és majdnem minden este elfoglalt voltam. Anyu volt olyankor a gyerekkel. De ha volt egy szabad estém, akkor mentem haza a gyerekhez. Semmi más nem volt akkor az életemben, csak ő és a szakmai életem. És nem olyan régen beszélgettünk, és azt mondta nekem a lányom, hogy:

tudod, hogy nem voltál ott…

Ez annyira szíven ütött. Én nem voltam ott? Én, aki az összes szabadidőmben nem mentem moziba, színházba, nem barátkoztam senkivel, semmit nem csináltam, csak dolgoztam és vele voltam? Azt mondta, tudja, hogy ott voltam azért neki, de azt mondta: gyerekként azt láttam, hogy van egy csodálatos anyukám, aki minden este elment, és nem volt ott, amikor lefeküdtem…” – idézte fel lánya szavait Náray Erika.

A műsorban a művésznő elárulta, a feszített tempó mellett párkapcsolatra sem volt ideje:
2007-ben váltunk el, de 2002 óta nincs már Magyarországon a volt férjem. Tulajdonképpen 2002 óta élek egyedül. Ma sem csinálnám másképp, hogy Kamilla mindenek felett volt. 

Úgy éreztem, hogy neki az jár, hogy 100 százalékig vele legyek, és ebbe nem fért bele senki.

Ma sem csinálnám másképp” – felelte a színésznő a műsorvezető, Geszti Péter kérdésére, aki csütörtökön Ember Márk egy napját kíséri végig stábjával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek