Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.

Tudta, hogy közel a vég? Megrázó, ami II. Erzsébet királynő haláláról kiderült

Az uralkodó is érezte, hogy ideje visszafognia magát és lassítani. A bajra az orvosok hívták fel a figyelmét!

II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében hunyt el. Mint kiderül, halála előtt volt egy jel, amely arra utalt, hogy egészsége kezdett romlani, ám ezt sokan nem vették észre – állítja egy királyi szakértő.

A királynő szinte sosem mutatta ki, ha rosszul érezte magát (Fotó: AFP)

A 96 éves uralkodó a halála előtti utolsó pillanatokig ellátta legfőbb kötelezettségeit. Gyles Brandreth királyi szerző könyvében azt állítja, hogy egy uralkodó gyengélkedésére utaló jel már több mint egy évvel a halála előtt megfigyelhető volt – írja a Mirror

2021-ben, néhány hónappal Fülöp herceg halála után a királynő hirtelen és jelentős energiaszint-csökkenést tapasztalt. A szakértő elmondta, ez arra késztette orvosi csapatát, hogy szigorúbbak legyenek vele. Arra kérték, hogy pihenjen, és mondjon le néhány kötelezettségvállalásáról. 

Kimerültnek érezte magát. Az orvosai megparancsolták neki, hogy pihenjen egy kicsit, ne erőltesse meg magát, és vegye könnyedebben

– írta a királyi szakértő. Ennek az uralkodó eleget is tett, és kevesebb nyilvános szereplést vállalt, mert valószínűleg belátta, hogy az idő múlásával lassítania kell.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek