LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.30. 15:10

Újabb veszteség a sztárvilágban: elhunyt a Beverly Hills-i zsaru sztárja

A legendás színész 76 éves volt.

Újabb tragikus halál rázta meg a sztárvilágot: 76 éves korában elhunyt John Ashton, aki egyebek között a Beverly Hills-i zsaruban is játszott, Eddie Murphy oldalán. A legendás színész a hírek szerint az otthonában hunyt el csütörtökön, a coloradói Fort Collinsban, miután elveszítette a rákkal vívott küzdelmet.

gyertya, gyász, tragédia
76 éves korában elhunyt a legendás színész / Fotó: Unsplash (Illusztráció)

John Ashton a massachusettsi Springfieldben született 1948-ban. Karrierje azután indult el, hogy végzett a Dél-kaliforniai Egyetemen, majd 1973-ban megkapta első szerepét az 1973-as The Psychopath című horrorban. Ezt követően szerepelt a Honky Tonk Freewayben és a Nyomul a nyolcadik dimenzióban, mielőtt eljátszotta ikonikus szerepét a Beverly Hills-i zsaruban. Ebben John Taggartot alakította a főszereplő, Eddie Murphy mellett, és a sorozat négy filmjéből háromban szerepelt - köztük a hosszú kihagyás után elkészült, 2024-es negyedik részben is.

John a szeretet, az odaadás és a szolgálat örökségét hagyta maga után. Emlékét örökké kincsként fogja őrizni a felesége, a gyermekei, az unokái, valamint a fivérei, a nővérei, a tágabb családja és mindazok, akik szerették őt. John világra gyakorolt hatására emlékezni fognak és ünnepelni fogják az eljövendő generációk

- mondta el tragikus hírt bejelentő közleményben a színész képviselője, a The Sun beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek