Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.

Tudtad? Ezeknek a sztároknak születtek házasságon kívüli gyerekei

Ahogy a hétköznapi embereknél, úgy a sztároknál is gyakori a megcsalás, sőt időnként az is előfordul, hogy ezekből a viszonyokból gyermek is születik. Persze, ha olyan világsztárokról van szó, mint Arnold Schwarzenegger vagy Eddie Murphy, akkor ezekre előbb-utóbb fény derül. Mutatjuk is, mely sztároknak születtek házasságon kívüli gyerekei.

A sztárvilágban a megcsalás nem idegen fogalom és míg jobb esetben a felek csak túllépnek ezeken a viszonyokon, addig vannak ennél bonyolultabb helyzetek is, amikor az alkalmi kapcsolatból kisbaba születik. És persze a világsztárok esetében, akiknek minden lépését figyeli a sajtó ez előbb vagy utóbb kiderül. Így járt többek között Arnold Schwarzenegger és Eddie Murphy is, de mutatjuk a többieket is.

Eddie Murphy
Bár sokan nem tudják, de Eddie Murphy-nek is született egy házzasságon kívüli kislánya (Fotó: AFP)

Arnold Schwarzenegger története különösen nagy sajtóvisszhangot kapott, hiszen míg Maria Shriverrel házasok voltak a Terminátor filmek sztárja viszonyt kezdett a házvezetőnőjükkel, Mildred Baena-val. A kapcsolatból egy kisfiú született, akit a Joseph Baena névre kereszteltek. Viszont az egykori kormányzó életét igencsak megtépázta, amikor kiderült az igazság, ugyanis a felesége emiatt vált el tőle. Joseph mára már felnőtt férfi és meglehetősen hasonlít híres édesapjára, akivel nagyon jó viszonyt ápolnak.

EXCLUSIVE: Arnold Schwarzenegger is Spotted on a Bike Ride With His Son Joseph Baena in Toronto.
Arnold Schwarzenegger fia, Joseph is egy futó kalandból született (Fotó: TheImageDirect.com)

Eddie Murphy nem fogadta ilyen jól

A híres komikus 46. születésnapján született meg a Spice Girls egykori tagja, Mel B kislánya, akiről az énekesnő azt állította Eddie Murphy az édesapja. A színész eleinte tagadta, hogy az Angel Iris Murphy Brown névre keresztelt baba az övé lenne, annak ellenére, hogy valóban találkozott Mel B-vel többször is a válása után. Murphy már a terhesség alatt kijelentette, hogy amíg nem csinálnak DNS tesztet, addig nem hajlandó elfogadni, hogy ő az apa. Ám végül a teszt meglett, ami az egykori Spice Girl-t igazolta.

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy mely sztároknak születtek még házasságon kívüli gyermekei, nézzétek végig a galériánkat!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek