Létrehozva: 2024.09.17.

Dopeman őszinte vallomása az apaságról: „A legnagyobb kudarcom”

Egy kemény, határozott habitusú embernek nem könnyű beismerni a hibáit. Dopeman nem büszke rá, de beismeri: apaként kudarcot vallott. A TV2 Titkok Ramónával legújabb epizódjában többek között azt is elárulja, milyen kapcsolatban áll Fannival, aki időközben már 17 éves komoly lánnyá cseperedett.

Alig néhány hete indult útjára a TV2 izgalmas és egyedi podcast műsora, a Titkok Ramónával című sorozat, máris a második évadát éli. Ennek harmadik sztárvendége, Dopeman. Az 50 éves rapper őszintén beszélt lányával való kapcsolatáról. Elárulja, mit tekint élete legnagyobb kudarcának, valamint legutóbbi párjáról is említést tesz, akivel 9 év után ért véget a kapcsolatuk.

Dopeman és Lékai-Kiss Ramóna
Dopeman Lékai-Kiss Ramóna műsorában vendégeskedett Fotó: TV2

Dopeman hamar lett hétvégi apuka

2013-ban hatéves volt a lányom, amikor beadtam a felmondásomat az anyukájának, és különváltunk.

„Lejátszottuk a kötelező köröket, amiket egyébként senkinek nem szabadna, a háborúzás, a különböző játszmák, amit a szakító párok ilyenkor szoktak. Aztán bennem történt egy megbékélés, ami kiterjedt minden viszonyra. Kicsit sem volt egyszerű út, hétvégi apa lettem. Ehhez képest igyekeztem törekedni arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzam a helyzetből. Ez hol sikerült, hol nem. A lányomat látva, az eredményeit, a viselkedését, a stílusát, ahogy meghatározza magát a világban, valamilyen módon sikerrel jártam. De azért nem olyan apa lettem, amilyen szerettem volna lenni. Talán ez az egyetlen igazi kudarcom van életemben” – mondta a zenész a TV2 Titkok Ramónával című műsorban, aki időben megpróbálta úgy terelgetni Fannit, hogy még csak véletlenül se kerüljön olyan rossz utakra, mint amilyenekre az édesapja tévedt.

A drogokkal kapcsolatban is azt mondtam, bármit az orrodba tömsz, tudd, hogy bármikor meghalhatsz. Ezeket így tizennégy éves korában elcsöpögtettem neki.”

Úgy voltam vele, hogy ha forráskutatást csinál az apja után, amit talál, az nem építő jellegű.

„Elmentünk a Buddhista Főiskolára, és lediplomáztam neki. Nem azt mondtam neki, hogy tanuljon, hanem megmutattam neki a beadandókat, amikre ötöst kaptam, államvizsgáztam, diplomáztam, és versenyeztünk, ki doktorál előbb” – tette hozzá a rapper.

Dopeman
Kilencéves kapcsolata nemrég véget ért Fotó: TV2

Kilenc év után szakított szerelmével

Dopeman minden mondatából kiérezni, mennyire büszke egyetlen gyermekére. Bizony minden joga meg van hozzá, ugyanis Fanni okos, jó adottságú, éles eszű, és a rapper bevallása szerint tehetségesebb, mint az édesapja.

Érdekes, mert általában úgy szokott lenni, mikor vannak kiemelkedő tehetségűek – már ha én az vagyok valamilyen módon –, akkor egy darabig fölmegy a vonal, aztán elkezd lefele menni. De Fanni ő rám tudott pakolni. Egész fiatal korában világbajnok lett hipphoppban, ma pedig olyan táncos, hogy bármelyik amerikai videoklipbe berakhatom. (…)” 

Négyszeres korosztályos világbajnok táncos, kiváló tanuló, spanyolul perfektül beszél. Most 17 éves, és kriminálpszichológiát akart tanulni Spanyolországban, spanyolul.

„Kifejezetten konzervatív gondolkodású nő lett belőle, ami nagyon furcsa engem látva” – jellemezte gyermekét a zenész.

A rapper azt is elárulta, nemrég elhagyta élete szerelme, akivel kilenc éven át alkottak egy párt, aki mindenben teljes vállszélességgel támogatta Pityinger Lászlót.

Sokat kibírt. Szerintem most a boldogságot keresi. Tiszta szívemből kívánom, hogy találja meg. Óriási szeretettel vagyok az irányába. Azt hiszem, minden nő közül, akivel együtt voltam, őt szerettem a legjobban. Egyébként ez még most is így van” – mondta őszintén Laci, aki közel két éve veszítette el édesapját.

Hogy mit árul még el Dopeman Ramónának jelenlegi életéről, édesanyjával, családjával való kapcsolatáról vagy arról, hogyan formálódott át a világlátása az elmúlt években, az a teljes adásból kiderül, ami szerdán 14 órától elérhető a TV2play.hu oldalon.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek