Létrehozva: 2023.12.17.

„A lányom ezt a fájdalmat mélyen hordozhatja” - Dopeman az édesapját gyászolja

Egy éve veszítette el édesapját a rapper. A médiában azonban ennek a szomorú évfordulónak nem volt jele, nem posztolt és nem nyilatkozott a dologról Dopeman. Kiderült, gyászát próbálta egész évben aktívan megélni.

Szerző N. K.

Dopeman édesapja tavaly decemberben hunyt el. A híres rapper Facebookon és Instagramon is elbúcsúzott apukájától akkor, viszont idén már kevésbé emlékezett meg a történtekről az online térben. Lapunknak azonban elmondta érzéseit. Kiderült, hogy Dopeman szinte túl van a gyász időszakon. Így karácsonya nem szomorkodással fog telni.

Dopeman
Dopeman máshogy áll a gyászhoz, mint a megszokott. (Fotó: Metropol)

Mást gondol a szokásokról

Dopeman szerint furcsán működik a magyar kultúra, főleg mikor sarok pontokról van szó vagy az élet nagy fordulatairól.

A mi kultúránk alapján karácsonykor szeretet van, születésnapkor boldogok vagyunk egy ember létezése miatt, halálkor pedig kötelezően megemlékezünk egy év múlva. Én nem így működök, nem szeretem betartani ezeket a sarok pontokat mondta a férfi.

A rapper szerint ugyanis fontos, hogy minden nap megéljük az érzéseinket, legyen az valami megünneplése vagy az ő esetében a gyász. Ez alapján próbálja élni az életét, és ez alapján búcsúztatta el apukáját is.

Megemlékeztem róla, de eddig is minden nap megtettem

tette hozzá Dopeman. Majd mesélt egy keveset tavalyi évről is:

Az a jó, hogy rendben volt a kapcsolatunk, mikor elhunyt. Azt pedig már többször láttam, hogy elfáradt, neki elég volt már a világból.

A 68 éves édesapa egyébként magas vérnyomással küzdött, de a szívével is voltak gondok. Egy súlyos stroke-ról és az áttétes rákbetegségről nem is beszélve. Erre utalhatott Dopeman, mikor azt mondta, hogy apukája nagyon el volt már fáradva.

Dopeman lányának is hiányzik a nagypapája

A rappernek megromlott a kapcsolata lányával az elmúlt időben. Kevesebbet beszélnek és kevesebb programot is szerveznek együtt. Bár Dopeman szerint ez csak egy átmeneti időszak. Korábban azt is elmondta, hogy mint a Buddha, békésen és türelmesen vár lányára, amíg kinövi a tinédzser kort. Talán az is szerepet játszhat Fanni zárkózottságában, hogy tavaly nem csak Dopeman veszítette el apukáját, de a fiatal lánynak is el kellett búcsúznia a nagypapájától.

Lányom ezt a fájdalmat mélyen hordozhatja

mondta röviden a híres zenész. Aztán hozzátette, hogy Fanni nagyon hasonlít a nagypapájára: ugyan olyan makacs és önfejű.

Dopeman
Dopeman szerint lányát is nagyon megviselte a halál eset. (Fotó: Metropol)

Furcsa család

Dopeman a hasonlóságokat kiemelve nevetve elárulta, hogy igazából egész családjuk nagyon konok. Sőt, egy CD lejátszót hozott fel példaként.

A mi családunk egy tipikus CD-lejátszó-effektus. Az elején mindig mindenki nagyon tehetséges. Jó abban, amit csinál és hamar meg is találja a hivatását. Viszont idővel beleragadnak a koncepciójukba mesélte a rapper.

Én is ezért tudtam évekig haragudni Majkára

látta be lapunknak.

A két sztár viszonya ugyanis köztudottan feszültségekkel teli volt. A ValóVilág első évada után Dopeman adott lehetőséget Majkának a zenei életben, de ezt követően hamar elmérgesedett a helyzet. A Sztárban Sztár Leszek jelenlegi zsűritagja ugyanis kihagyott néhány közös fellépést barátjával, amit Dopeman láthatóan nagyon a szívére vett. A konfliktust azóta rendezték, de így is 20 évig tartott a feszültség.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek