Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.08.

Mikes Anna elárulta szülinapi kívánságát

A csinos táncosnő augusztus 8-án ünnepli születésnapját. Mikes Anna elmesélte, mire készül és mit szokott kívánni, amikor elfújja a tortán a gyertyákat.

Mikes Anna lapunknak adott interjújában elárulta: az mostani születésnapja a programok miatt teljesen másképp alakul, mint ahogy szokott. 

Mikes Anna
Mikes Anna Instagram oldalán több tábori képet is megosztott követőivel (Fotó: Ripost/Szabolcs László)

Erős sejtés

„Az idei nem egy klasszikus születésnap, mert épp tánctáborban vagyok és gyakorlatilag reggeltől estig a táncteremben vagyok. Lesz majd egy kis ünneplés, de ez csak egy sejtés, nem vagyok biztos benne. 

Mindenesetre érzem, hogy van valami a levegőben és általában be szoktak jönni a megérzéseim

– mondta a Ripostnak Krausz Gábor párja. Anna úgy véli, hogy majd a tábor után fognak csak sort keríteni az ünneplésre, amikor már mindenki ráér a családban. „Nálunk családi hagyomány, hogy minden születés- és névnapkor összeülünk és ünneplünk. Számomra ez a legfontosabb, hiszen mindenem megvan, ennél többet nem is akarhatnék. 

Akármennyire is közhely, én tényleg azt kívánom mindig, hogy mindenki legyen egészséges és boldog. Nyilván mindig van egy-két extra apróság, amit még kívánok, de ez az alap, hogy a szeretteim jól legyenek

Egy éve ismerkedett meg Gáborral Mikes Anna

A Junior Prima díjas, többszörös magyar bajnok táncosnő életében egyébként egy másik évforduló is közeleg, hiszen kedvesével, Krausz Gáborral tavaly augusztusban a 'Dancing with the Stars' forgatásán találkoztak először. Anna és Gábor a negyedik évad győztes párosa volt, a közöttük lévő kémia pedig már az elejétől kezdve működött. Találkozásuk egy éves évfordulójáról Anna úgy nyilatkozott: 

Most a jelenben vagyok és a táborra koncentrálok. Valami megemlékezés biztosan lesz, de inkább csak szóban, az első találkozásunk pontos dátumát nem is tudjuk, csak azt, hogy augusztus vége.

Már külföldön táboroztat

A mesterdiplomás tánctanár idén először külföldön táboroztatott, mint mondja, nagy örömmel tölti el, hogy minden tökéletesen sikerült. „Nagyon izgatott voltam, ugyan minden évben csinálok tánctábort, de ez volt az első, amit külföldön tartottam. Aggódtam, hogy hogy fog sikerülni, mert nyilván az volt az elsődleges cél, hogy mindenki jól érezze magát. Vegyes társaság gyűlt össze, volt, aki egyedül jött, volt, aki a barátnőjével és akadt olyan is, aki családostul. Mindenhonnan érkeztek és nagy jó kis csapat volt, szerintem a társaság a legfontosabb ilyenkor. Jó volt a szállásunk is, rengeteget táncoltunk nyilván, de kirándultunk, hajótúrán voltunk és sok közös élményben volt részünk. Gyakorlatilag egymást érték a programok- mesélte Anna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek