Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.15.

Hosszú idő után megszólalt a szakításról Hegyes Berci

Hetek óta megy a találgatás, minden jel arra utalt, hogy véget ért a TV2 sztárjának kapcsolata. Hegyes Berci most arról beszélt, hogy a boldogságot sosem mástól kell várni…

Éveken keresztül mindenki álompárnak tartotta a TV2 sztárját és a csatorna több műsorában is fodrászként dolgozó Vágner Fannit. Hegyes Berci barátnője ideális párnak tűnt, szinte mindent együtt csináltak, szinte minden nap posztoltak valami közöset. Csak úgy sütött róluk a harmónia, a boldogság, de aztán egyszer csak feltűnt rajongóiknak, már nincsenek új közös fotók, sőt a régiek nagy része is eltűnt. De egészen eddig egyikőjük sem szólalt meg a szakításról.

Hegyes Berci
Hegyes Berci Vágner Fannival való kapcsolata a jelek szerint véget érhetett (Fotó: Szabolcs László)

Hegyes Berci videóban vallott érzéseiről

Májusban még együtt utazott Miamiba a Dancing with the Stars profi táncosa párjával, Fannival, tele szórták közösségi oldalukat szebbnél-szebb közös fotókkal, bolondozós videókkal. De Hegyes Berci Insta-oldalán pár héttel később, már csak pár kép volt megtalálható és azokon sem Fannival szerepelt. Egyre több lett a gyanús jel, a TV2 sztárja legközelebb már egy esküvőre is egyedül ment, ami náluk korábban sosem fordulhatott volna elő. A legárulkodóbb azonban, hogy Hegyes Berci nyaralni is barátokkal ment, nem pedig Fannival. A szakításról eddig mindössze annyit mondott, hogy nem akar róla nyilatkozni. De most egy hosszabb videóban beszélt érzéseiről.

Egy nap rá fogsz jönni, hogy a boldogság sohasem a munkádról, a diplomádról, vagy egy párkapcsolatról szólt” – kezdte Instagarm-posztjában, majd folytatta:

A boldogság sosem arról szólt, hogy mások nyomdokait kövesd, vagy, hogy olyan legyél, mint mások. Egy nap majd meg fogod érteni, hogy a boldogság mindig a felfedezésről szólt, a reményről, arról, hogy hallgatsz a szívedre és követed, bárhová is vezet. A boldogság mindig arról szólt, hogy légy kedvesebb magaddal, hogy elfogadd és átöleld azt az embert, akivé válsz. Egy nap meg fogod érteni, hogy a boldogság mindig arról szólt, hogy hogyan tanulj együtt élni önmagaddal. Hogy a boldogság sosem mások kezében volt. Egy nap majd rá fogsz jönni, hogy az igazi boldogság belülről fakad és semmilyen külső tényező nem határozhatja meg. Mindig is rólad szólt!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek