LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.28.

"Ez a legrosszabb rémálom" - összeomlott Katalin hercegné öccse, segítséget kér

A Middleton család rendkívül érzelmes. Ahogy Katalin, úgy James is segíteni akar, ha baj van!

Katalin hercegné öccse, James Middleton szívszorító üzenetben osztotta meg "legrosszabb rémálmát". Arra kérte követőit, hogy írjanak alá egy petíciót!

James ismert a kutyák iránti szeretetéről, korábban többször beszélt néhai kutyájáról, Elláról, aki a legnehezebb időkben nyújtott vigaszt számára. Az állatok iránti szeretete ismét megmutatkozott, Instagram-történetében ugyanis arra kérte több mint 300 ezer követőjét, hogy segítsenek egy kutya megtalálásában- írja a Mirror.

Egy Ramon Alberto Piriz nevű férfi Argentínából Marokkóba utazott barátja Sombrah nevű kutyájával, ám a négylábú az Air France légitársaság kabinkorlátozásai miatt a csomagtérben kapott helyet. Sajnálatos módon azonban Párizsban, egy átszállás során eltűnt. Ramon barátja petíciót indított Sombrah megtalálása érdekében, ami mélyen megérintette Jamest. Megosztotta a petíciót az és arra kérte követőit, hogy írják alá.

Ez annyira szomorú. Olyasvalakiként, aki rendszeresen utazik, ez a legrosszabb rémálmom

– fűzte hozzá James. A petíció szerint Sombrah eltűnése óta a gazdája, Cruz Novillo Astrada nem kapott "érdemi tájékoztatást" a légitársaságtól, ami csak fokozta elkeseredését. Az aggódó férfi azt szeretné, ha az Air France átadná az „ összes felvételt, nyilvántartást vagy beszélgetést, amely fényt deríthet arra, mi történt". A petíció arra kéri a légitársaságot, hogy vizsgálja ki az esetet, és "tegye nyilvánossá annak eredményeit".

A légitársaság az eset után mély sajnálatát fejezte ki az állat eltűnése miatt, hozzátéve, hogy a repülőtér földi kiszolgáló személyzete a felelős, tőlük kellene segítséget kérni. Egy másik üzenetben már azt írták, hogy mindent megtesznek, hogy biztonságban hazajuttassák az eltűnt kutyát és megemlítették, hogy újrafoglalják Ramon repülőjegyét extra költségek nélkül. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek