Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.23.

Felfoghatatlan tragédia: holtan találtak rá a 27 éves tévéssztárra

A rendőrség az eset kapcsán vizsgálatot indított.

Sokkoló: 27 éves korában elhunyt Autumn Crittendon 16 and Pregnant sztárja. A színésznő, aki Autumn Oxley néven is szerepelt az MTV-sorozat ötödik évadában, amely fia, Drake születését megelőző hónapokat dokumentálta.

Bella brave gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
27 éves korában elhunyt Autumn Crittendon 16 and Pregnant sztárja Fotó: Pixabay.com

A tévésztárnak később még két gyereke született. Sajnos azonban a minap egy lesújtó hír érkezett, ugyanis a 27 éves valóságshow-sztár elhunyt. Autumnt a rendőrség szombaton (július 20-án) a virginiai Henrico megyében lévő otthonában nyilvánították halottá.

A rendőrök és a tűzoltók orvosi vészhelyzetről szóló bejelentést követően mentek ki a házhoz, ahol rátalálta a háromgyermekes anyukára, aki ekkor már nem reagált semmire. Az egyenruhások ezt követően megpróbáltak életmentő intézkedéseket tenni, de ezek nem vezettek sikerre.

A Henrico megyei rendőrség halálesetnek minősíti ezt az esetet.

Autumn nővére, Misty is megosztotta a hírt nővére haláláról, amelyet azóta törölt a Facebook-oldaláról. Ebben a következőket írta:

Ilyen fiatal korban fosztottak meg az életedtől. Elmentél, mielőtt bárki elbúcsúzhatott volna tőled. Mennyire szeretünk téged. Milyen csodálatos vagy, és mennyire büszkék vagyunk rád, hogy józan maradtál életed legnehezebb időszakában is, milyen messzire jutottál onnan, ahol voltál, mennyire hálásak vagyunk, hogy ennyi évet tölthettünk veled, mennyire büszkék vagyunk rád, mint anyára, mennyire hálásak vagyunk szíved 3 aprócska darabkájáért.

Néhány hónappal ezelőtt a 16 and Pregnant cím sorozat egy másik szereplője is elhunyt. A 20 éves Sean Garinger egy quad baleset következtében vesztette életét még február 28-án - emlékeztet cikkében az Unilad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek