Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.09.

Majdnem belehalt: súlyos betegségéről vallott az énekesnő, kómába is került

Az énekesnő mesterséges kómába is került.

Egy éve életveszélyes állapotban szállították kórházba a 64 éves Madonnát, aki egy súlyos bakteriális fertőzés következtében majdnem meghalt. Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá eszméletlen állapotban, onnan az intenzív osztályra került, ahol azonnal intubálni kellett. Családja és menedzsere sokáig nem adott ki információt az állapotáról - írja az Origo.

Celebs Latest Posts On Social Media
Fotó: Northfoto

Madonnát 48 órán keresztül mesterséges kómában tartották az intenzív osztályon, miután a tüdeje és a veséje is összeomlott a fertőzés következtében. Elég megerőltető időszak volt az számára a turnéjára való felkészülés, így legyengült immunrendszere könnyen elkapta a betegséget. Ezt legyőzte végül, de sokáig nem igazán árult el részleteket róla mostanáig.

Madonna július negyedikén adott hálát a közösségi oldalán azért, hogy túlélte súlyos betegséget. Az énekesnő csodának tartja, hogy még mindig életben van. 

Ma egy évvel ezelőtt, amikor épp csak hazajöttem a kórházból, miután túléltem egy életveszélyes betegséget, alig tudtam megállni a hátsó kertemben egy szál csillagszóróval a kezemben. Csodálatos módon felépültem, és fantasztikus évem volt. Köszönöm Istennek. Az élet gyönyörű!

- írta az Instagram-bejegyzésben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek