Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.

Szörnyű, ami történt: Ismét gyászol a TV2 sztárja

A Sztárban Sztár leszek! első szériájának tehetsége közeli rokonát vesztette el.

Ismét gyászba borult Farkas Sándor Lajos Facebook-oldala. A fiatal magyar énekes váratlanul feketére változtatta a profilképét, ami sajnos arra utal, hogy újabb tragédia történt a nehéz sorsú művész családjában.

Farkas Sándor Lajos, magyar énekes
Farkas Sándor Lajos gyászol. újabb családtagját vesztette el a magyar énekes Fotó: TV2

Mint ismert, a Sztárban Sztár leszek! első évadából megismert tehetség néhány évvel ezelőtt az édesanyját és az édesapját is elvesztette, ráadásul szülei halálát követően megörökölte azt a hatalmas, 280 négyzetméteres szigetszentmiklósi házat, amiben felnőtt, és amit hatalmas jelzálog terhelt. Így Lalinak hónapokig a végrehajtókkal is háborúznia kellett, egy hajszálon múlt, hogy nem lakoltatták ki.

„Egy ekkora veszteséget nem lehet feldolgozni, legfeljebb hárítani, nem gondolunk rá, nem veszünk róla tudomást. Édesanyám sajnos nagyon sokat szenvedett, az ő hiányát soha nem fogom tudni feldolgozni. Jártam csoportterápiára is, ott is azt mondták, hogy nem fog enyhülni a gyász” – fogalmazott szomorúan Lali a Ripost-nak még 2021-ben, és bár azóta sokat erősödött lelkileg, most ismét fel kell dolgoznia egy szeretett rokon elvesztését.

A magyar énekes nagybátyja tragikusan fiatalon hunyt el

A Ripost elérte telefonon Farkas Sándor Lajost, aki nagyot sóhajtott, amikor meghallotta, miért keressük.

"Sajnos igaz, újabb tragédia történt a családban. Nagybátyám, Sanyi hagyott itt minket, mindössze negyvennyolc éves volt, fájdalmasan fiatal. Két hete kétoldali sztrókot kapott, és a neurológiára került. Ott feküdt, majd múlt hét csütörtökön rosszabbodott az állapota, vérrögök alakultak ki az agyában. Péntek reggel szóltak nekünk, hogy a szervezete sajnos feladta a küzdelmet. Nagyon nehéz most, mert együtt nőttünk fel. Nehéz élete volt szegénynek, korábban mindkét lábát amputálták, ő viszont soha nem adta fel, szerette az életet. Mostanában gyakran elgondolkozom azon, hogy az élet egyes emberekre miért mér sokkal többet, mint másokra. Számomra az elmúlt hat-hét év nagyon nehéz volt, szinte mindenkit elvesztettem, akit szerettem és igazán közel állt hozzám"

- sóhajtott szomorúan az énekes.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek