LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.27.

Most érkezett: repülőgép-balesetet szenvedett a világhírű zenekar, három zenész is életét veszítette

A zenekar repülőgépe péntek délután zuhant le Amerikában.

Csütörtök délután szörnyű tragédia történt az amerikai Wyoming állambeli Gillette fölött. Egy kisebb repülőgép ugyanis kigyulladt 13 óra 6 perckor a város fölött és megállíthatatlanul a földbe csapódott. A tragédia során legalább 7 ember veszítette életét, köztük 3 népszerű zenész is. Egy nappal a halálesetek után derült ki, hogy az elhunytak között volt a The Nelons zenekar három tagja. Jason Clark, Kelly Nelon Clark, és lányuk Amber Kistler is életét veszítette a baleset során. 

A beszámolók szerint a gépen a zenekar tagjai, és a kollégáik utaztak, akik éppen a tengerpartra tartottak, ahol a következő fellépésüket egy hajón tartották volna meg. A tragikus balesetről az elhunyt sztárpár idősebb lánya Autumm számolt be a közösségi médiában:

Amint azt már sokan hallottátok, az apám, és az anyám Jason és Kelly Nelon Clark, valamint a húgom Amber, és a sógorom Nathan, emellett pedig a kedves barátaik Melodi Hodges, Larry, és Melissa Haynie egy tragikus repülőgép-szerencsétlenség során életüket vesztették. Köszönöm azokat az imákat, amelyeket nekem és a férjemnek Jamienek, és hamarosan születendő kisfiúnknak és rokonainknak küldtek. Nagyra értékeljük a szeretetet és támogatást, amit tőletek kaptunk.

- írta Instagram-oldalán Autumm. 

A tragédiáról az Unilad számolt be, mint írták a zuhanást senki nem érte túl a repülőgépen. A balesettel kapcsolatban Nemzeti Közlekedés Biztonsági Tanács vizsgálatot indított.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek