Létrehozva: 2024.07.27.

Király-Virág Anita: Nekem sikerült elfogadni és szeretni így önmagam

Király Viktor felesége gyakran foglalkozik édesanyákat érintő témákkal. Virág Anita nemrég az édesanyák mellének változását mutatta be, egy vicces, de teljesen jóindulatú videóval.

Király-Virág Anita rengeteg videót készít a közösségi oldalaira, melyek többsége vicces, de olyan is van köztük, ami a vidám hangulata mellett fontos üzenettel is bír. A követői ugyanis gyakran kérnek tanácsot különböző témákban tőle, és ő lelkiismeretesen válaszol is nekik. 

Virág Anita
Virág Anita szívesen segít tanácsokkal más anyukáknak (Fotó: Vaskó Tamás)

Legutóbb éppen egy olyan videót tett közzé, ami vicces formában mutatja be, miként változik az édesanyák teste a terhesség és a szoptatás során. Anita a Ripost-nak elmesélte, hogy a videót segítő szándékkel készítette.

Szerettem volna viccesen bemutatni ezt a változást, mert szinte minden édesanya megtapasztalja ezt. Személy szerint én is vártam a várandóságot, a pozitív változások miatt. Bár sokan írták kommentben, hogy nem volt önbizalma, de ez a természet rendje, ha életet adunk mi, nők, akkor megváltozik a testünk kisebb-nagyobb mértékben. Nekem sikerült elfogadni és szeretni így önmagam, persze azt sem tartom szégyellni valónak, ha valaki szeretné magát megműttetni

– mondta el Anita a véleményét a változásról.

Király Viktor
Király Viktor felesége is megélte a változásokat a testén (Fotó: Bánkúti Sándor)

Virág Anita: „Sokat segíthet a párunk az elfogadásban”

Bár minden nő másként éli meg a terhességét és a kismama szerepet, de az biztos, hogy a külső- és belső nyomás miatt sokszor nehezebb ez a csodás időszak, mint kellene. Ebben támasza tud lenni az embernek a párja is, aki támogathatja az önelfogadásban a kismamát.

„Persze nem másoktól kell az elismerést várni, és főként magadnak kell túllendülnöd a problémán. De támaszként az apuka is hozzá tud tenni a dolgokhoz, és segíthet akár visszanyerni az önbizalmát az anyukának – zárta a gondolatait Anita, aki azt is hozzátette, hogy vannak sokkal nagyobb problémák, mint a változás, ami az ember testén végbe mehet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek