Létrehozva: 2024.07.29.

Vége a titkolózásnak: egy évvel a halála után derült ki mi okozta Sinéad O'Connor halálát

Előkerültek a dokumentumok.

Szinte pontosan egy év telt el azóta, hogy Sinéad O'Connor elhunyt. Az énekesnő 2023. július 26-án hunyta le örökre a szemét, és fél évvel a halála után lett megerősítve, hogy természetes okok miatt vesztette életét.

Előkerült az énekesnő halotti bizonyítványának másolata Fotó: Pexels

Azt azonban nem lehetett tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát a Sinéad O'Connornak. Egészen idáig. Ugyanis most előkerült az énekesnő halotti bizonyítványának másolata. A dokumentum szerint "krónikus obstruktív tüdőbetegség és hörgőasztma súlyosbodása, valamint alacsony fokú alsó légúti fertőzés" miatt halt meg Sinéad O'Connor. Ezenkívül az énekesnő „kisebb légúti fertőzésben” is szenvedett.

Sok nehézség érte élete utolsó szakaszában

Az énekesnőt szörnyű magánéleti megpróbáltatások érték. Hiszen háromszor elvált, majd másfél évvel azután halt meg, hogy imádott 17 éves fia, Shane Lunny 2022-ben öngyilkos lett, miután megszökött egy kórházból. A Southwark Coroner nevű intézmény hat hónapja erősítette meg a hírt, hogy az 56 éves O'Connor halála természetes okok miatt következett be - emlékeztet cikkében a Metro.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek