LELKIZŐ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.07.18.

Szívszorító kérdést tett fel Harry herceg, miután az apja kilakoltatta

A kilakoltatást még egy éve erősítették meg.

A sussexi hercegi pár, Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban határozott úgy, hogy elhagyják az Egyesült Királyságot, és inkább Amerikába költöznek, hogy új életet kezdjenek. Ezzel együtt lemondtak a vezető királyi tisztségükről is, ennek ellenére egy ideig még megtarthatták négy hálószobás ingatlanukat Windsorban. Tavaly azonban megerősítést nyert, hogy a házaspár többé nem férhet hozzá ahhoz az otthonhoz, amelyet az Egyesült Királyságban tett látogatásaik során terveztek használni.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three
Szívszorító kérdéssel reagálta le Harry a kilakoltatást / Fotó: ZUMAPRESS.com

Megerősítjük, hogy Sussex hercegét és hercegnéjét felkérték, hogy hagyják el Frogmore Cottage-ban lévő rezidenciájukat

- nyilatkozta a sussexiek szóvivője még tavaly június végén.

A hírek szerint a kilakoltatás tényét Harry herceg nagyon nehezen fogadta, és egy szívszorító kérdést intézett ezt követően az apjához, III. Károlyhoz:

Nem akarod többé látni az unokáidat?

Harrynek és Meghan Markle-nek két közös gyermeke született: fiuk, Archie herceg még egyéves sem volt, amikor Montecitóba költöztek, míg kislányuk, Lilibet hercegnő már Amerikában jött a világra. A szóbeszéd szerint egyébként Károly király kétségbeesetten vágyik arra, hogy láthassa az unokáit, ám erre mindössze akkor nyílt alkalma, amikor a sussexiek 2022-ben csatlakoztak a királyi család többi tagjához, hogy megünnepeljék a néhai királynő, II. Erzsébet platina jubileumát. Azóta Harry néhány alkalommal ugyan visszatért a szülőhazájába, a feleségét és a gyermekeit azonban egyszer vitte magával - írja a Daily Express.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek