Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.26.

Pszichológussal dolgozza fel szakítását Hadas Alfréd

A tehetéges rapper februárban szakított párjával. Úgy tűnik, lelkileg nincs túl a szétváláson, Hadas Alfréd pszichológus segítségét kérte a történtek feldolgozásához.

Hadas Alfréd csaknem két éven át alkotott egy párt szerelmével, akit a nézők is jól ismerhetnek a tévé képernyőjéről, pontosan a Next Top Model Hungary-ból. Jávori Lili és a rapper azonban februárban döntött úgy, hogy külön utakon folytatják

Hadas Alfréd
Hadas Alfréd szeretné, ha a mentális egészsége is rendben lenne (Fotó: Hadas Alfréd)

Hadas Alfréd a munkába menekült

Azóta jó pár hónap telt már el, és úgy tűnik, a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje még mindig nem tudott túllépni az elváláson.

Engem nagyon megviselt a szakítás.

Az elmúlt időszakban egyáltalán nem foglalkoztam magammal, a lelki egészségemmel.

Mindig csak megpróbáltam elterelni a figyelmemet a munkával, más-más emberekkel, igyekeztem kiszakadni magamból. Most úgy érzem, hogy ez sikerült is. Olyan, mintha a testem és a lelkem nem találta volna meg az egyensúlyt, hiszen mindkettő egyszerre tud csak boldogan működni. Emiatt kezdtem el pszichológushoz járni, két hete” – árulta el a Mokkában Alfréd, aki határozottan állítja, már most érzi, jó hatással vannak rá a beszélgetések. 

Szerdánként járok, és minden egyes alkalommal úgy megyek haza, mintha nyugodtabb, oldottabb lennék. 

Utána nem rágom a körmömet, mert nagyon szorongós vagyok. Jó végre azt érezni, hogy foglalkozom magammal, és szeretném, hogy változzon valami. Talán ez az első igazi lépcsőfok, aminek fejben meg kellett születnie. Szeretnék tenni azért, hogy a mentális egészségem jobb legyen, és egy fokkal már javult” – vallotta be őszintén Alfréd.

Hadas Alfréd
Alférd úgy véli, most már egy jobb időszak fog következni (Fotó: Hadas Alfréd)

Önbizalmának sem tett jót a szakítás

A fiatal rappert megtörte a szakítás. Úgy érzi, önbizalmának sem tett jót, de azzal is tisztában van, hogy ez egy tanulási folyamat számára.

Ez a kapcsolat, a szerelem teljes mértékben lerombolta az önértékelésemet és az önbizalmamat. 

Úgy birkózok meg vele, és úgy élem meg, hogy mindaz, amit összegyűjtöttem a hosszú évek alatt, most a semmiből kell visszaépítenem. Ezzel egy újabb személyiséggé formálódok, ami én vagyok, csak meg kell szoknom magamat. Tudom, hogy ugyanaz az ember vagyok, csak a megtapasztaltak által habitusokban, lelki elmélyülésben, bizalomban máshogy fogok állni a világhoz. Persze ez nem probléma, de azt érzem, hogy jó időszak következik, mert megint tudtam tanulni és tapasztalni egy olyan dolgot, érzelmi világot, amivel korábban még nem találkoztam” – mondta Alfi, aki hangsúlyozta, hogy a munkával el tudja terelni a gondolatait, csakúgy mint ahogy a pszichológusa, akivel óriási segítséget jelent számára a lelki nehézségek feldolgozásában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek