Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.15.

„Jó érzés, hogy valaki vár haza és őszintén szeret” – magánéletéről vallott Jávori Lili

A Next Top Model Hungary versenyzője eddig nem beszélt túl sokat a magánéletéről, ám most megtörte a csendet. Jávori Lili elárulta, hogy a műsor után történt Hadas Alfréddal való szakítása óta kivel osztja meg az életét és ki az, aki hazavárja a mindennapokban.

Jávori Lili a Next Top Model Hungary egyik nagy esélyese volt, majd 5. helyezettként távozott a versenyből, sokak szerint igazságtalanul. A gyönyörű táncos a kiesése után elárulta, szakított rapper szerelmével és jelenleg szingli. Ám úgy tűnik, mégis van valaki, aki boldoggá teszi mostanában, amiről az Instagram-oldalán vallott.

Jávori Lili
Jávori Lili bevallotta, kivel osztja meg az életét mostanában (Fotó: Fülöp Pál Ábel)

Lili elárulta, ugyan kicsit még korainak érzi, de mégis úgy tűnik, hogy kezd igazi „macskás nővé” válni:

Fura 21 évesen „macskás nőnek” lenni, de jó érzés, hogy valaki vár haza és őszintén szeret és neki is van egy szerető otthona. (Ő nem ilyen bunkó macska, hanem a legbújósabb, akit valaha láttam.) Most azt nézegettem, hogy elférne-e még egy cica vagy nagyon korai még? Red flag?

Nem mindenki örül Jávori Lili boldogságának

Bár a legtöbb kommentelő egyetértett vele, hogy egy cica nagyon sok szeretet tud adni és semmi baj azzal, ha 21 évesen szingliként a macskájával él. De akadt olyan is, aki szerint ez csak a mostani fiatalok egyik furcsa szokása és nem jó irányba haladnak ezzel.

Mai 21 évesek: macskát tartok, a macskám vár haza. (Van aki/akit 28 évesen is!!!) Kész. Off. Ez egyszerűen siralmas. Gyászolom ezt a generációt. Minden ízében

 – írta egy kommentelő.

Jávori Lili cicája
A modell még sorozatokat is a cicájával együtt néz (Fotó: Instagram)

Persze ez egy igazán szélsőséges vélemény, így nem örvendett túl nagy népszerűségnek ez a reakció és többen megvédték Lilit, hogy semmi kiábrándító nincs abban, ha egy fiatal lánynak egy, vagy akár több cicája van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek