Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.

"Tönkretetted az életed" - beleálltak a tévésbe, amiért 17 évesen lett terhes

A sztáranyuka azonban nem bánja, hogy korán jött a gyermeke. Visszavágott kritikusainak!

A brit tévésztár, Chloe Patton, súlyos kritikát kapott azért, amiért 17 évesen esett teherbe. Egyesek szerint tönkretette az életét, a sztármami azonban visszavágott a trolloknak!

A most 25 éves Chloe Patton 2016-ban vált híressé az MTV népszerű sorozatában, a „Teen Mom UK”-ban. Mint elmondta, a műsor kezdetekor „undorító megjegyzéseket” kapott, amelyek szerint nem  kellett volna megtartania a fiát - írja a Daily Star. Szerencsére Chloe azóta jobban kezeli az ilyen érzelmileg megrázó helyzeteket. 

@chloepatton_

And now i have an 8 year old🤣

♬ original sound - sped up songs

Most a TikTok-oldalál tett közzé egy videót, amelyben Lucy Spraggan „You're Too Young” című dalára tátog. A dalban elhangzik, hogy "túl fiatal vagy ahhoz, hogy tönkretedd az életed", amit Chloe szerint a legtöbben gondoltak róla akkor, amikor várandós lett. Hozzátette ugyanakkor, nincs megbánás, utalva arra, hogy az évek haladtával is úgy érzi, jól döntött

És most van egy 8 éves gyerekem.

- írta a felvételhez a a fiatal anyuka, akit sok hasonló helyzetben lévő nő vett védelmébe. Mindannyian úgy érzik, az ő életük így alakult a legjobban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek