Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
LELKIZŐ

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.27.

Celine Dion a betegsége árnyékában lépett fel az Olimpia megnyitóján, megható üzenetet küldött a rajongóinak - Videó!

A súlyos beteg énekesnő 2 év után tért vissza a színpadra.

2022-ben szomorúan jelentette be a közösségi médiában Celine Dion, hogy évek óta SPS-sel, vagyis merev test szindrómával küzd, amely megnehezíti az életét, és derékba töri az énekesi karrierjét. Az énekesnő állapota már annyira megromlott, hogy le kellett mondania a 2023-as, és a 2024-es turnéit is, ugyanis nem tudott volna biztonságban színpadra lépni. Most azonban 2 évvel a bejelentés után újra megjelent a reflektorfényben az 56 éves popdíva, nem is akárhol, a párizsi Eiffel-toronyban adta elő Edith Piaf Hymne A L'Amour című számának feldolgozását. Tette mindezt az Olimpia nyitóestéjén.

A 2024-es ötkarikás játékok nyitóestéjén hatalmas show-t csinált a világhírű énekesnő, majd az éneklés után szívmelengető sorokkal köszöntötte a tömeget és a sporteseményre kijutó versenyzőket - számolt be róla a Mirror.

Megtiszteltetés számomra, hogy felléphettem ma este a 2024-es párizsi nyitóünnepségen. Örömteli számomra, hogy visszatérhettem az egyik kedvenc városomba ma este. Nagyon boldog vagyok, hogy ünnepelhetem ezeket a csodálatos sportolókat, akik leckét adnak nekünk áldozatvállalásról, elszántságról, fájdalomról, és kitartásról. Mindnyájan az álmaitoknak éltek, és arra koncentráltok, hogy valósággá váljon. Ha éremmel mentek haza, ha nem, én remélem, hogy minden álmotok valóra válik 

- mondta el az énekesnő, aki megsiratta az olimpiai nyitóünnepség műsorvezetőjét Kelly Clarksont is, aki kijelentette, hogy Celine Dion mindenkit motivál azzal, hogy a betegsége ellenére is felállt a színpadra, és egy pillanatig sem mutatta a jelét annak, hogy milyen fájdalmat áll ki, hogy előadhassa a produkcióját.

Az énekesnő szívmelengető előadását itt tudjátok megtekinteni:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek