Létrehozva: 2024.06.18.

Végre: Ponekker Virágra újra rátalált a szerelem a válás után

Bár a gyönyörű énekesnőt volt férje megcsalta, hamar talpra állt mentálisan és fizikálisan. Ponekker Virág elérkezettnek látta az időt, hogy a szívét is kinyissa a szerelem felé.

Lassan egy éve robbant a hír, hogy megcsalás miatt dobta ki lemezlovas párját a gyönyörű énekesnő, Ponekker Virág. A csalfa férj viszont nem tette zsebre, amit a két gyermekes édesanya rajongóitól kapott. Az énekesnő fokozatosan tovább lépett, még áprilisban arról számolt be, hogy elkezdett bokszolni.

Ponekker Virág
Ponekker Virág szakításán túllépett, és mentálisan megerősödve vágott bele a nyárba. (Fotó: Facebook)

Ki lehet Ponekker Virág új szerelme?

Úgy tűnik, Virág nemcsak mentálisan, hanem érzelmileg is készen áll egy új kapcsolatra. Ugyanis a napokban több képet is megosztott Instagram-történetében, amelyek arról tanúskodnak, hogy a Nógrád vármegyei Buddha Parkban volt, és félreérthetetlenül bújt oda egy férfihez, aki valószínűleg az új kedvese lehet. Arra azonban ügyeltek, hogy a felvételen ne látsszon pontosan, kicsoda az új férfi Virág életében.

Ponekker Virág és kedvese
Ponekker Virág párja egyelőre nem fedte fel kilétét.
(Fotó: Instagram/Ponekker Virág)

Boksszal vezeti le a feszültséget Ponekker Virág

Egy szakítás nagyon meg szokta viseli a feleket mentálisan, ez sajnos Virág esetében sem volt másként. Ezért döntött úgy, hogy a benne felgyülemlett feszültséget és érzelmeket egy küzdősportban fogja levezetni. Az énekesnő a napokban egy videóban mutatta meg rajongóinak, hogy az elmúlt időszakban mit tanult a bokszedzésen.

„Három hónapja heti háromszor egyedül, gyerekkel vagy kettővel, betegen vagy vasárnap. Óriási erőt ad mindenhez. Utáltam futni, ugrálókötelezni, steppadozni, de minden edzésen egy kicsit feszegetve és egyre jobban kitolva a határaimat ezeket is kezdem megszeretni. Pár hónap és belejövök” – írta Ponekker Virág a bejegyzéséhez.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek