LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.28.

Kilátástalan a helyzet? Lesújtó hír érkezett Katalin hercegnéről

Úgy tűnik, hogy idén már nem láthatjuk a rákbetegséggel küzdő Katalint.

Egy bennfentes elárulta, hogy a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnének több időre van szüksége, mint azt elsőre gondolták. Könnyen lehet, hogy személyesen nem jelenik már meg idén a nyilvánosság előtt.

Kate Middleton, princesse de Galles annonce être atteinte d’un cancer dans une vidéo publiée le 22 mars 2024
Lehet, hogy videóban jelentkezik ismét a hercegné. (Fotó: JLPPA / Bestimage / Northfoto)

A forrás azt mondta a The Daily Beastnek, hogy Katalin naptára "üres" erre az évre, hozzátéve, azt „nem lehet kizárni, hogy egy újabb videóüzenetet tegyen közzé az állapotáról”. Azt is tudni véli, hogy a jövő héten Katalin és Vilmos a norfolki Sandrigham birtokra utazik, ahogy februárban is, bár akkor velük tartott a szintén rákbetegséggel diagnosztizált III. Károly király is.

A legfontosabb számára most az, hogy kerüljön mindenféle stresszt és csak a gyógyulásra koncentráljon. Sandringhambe mennek, amint szünet lesz az iskolában

- nyilatkozta Katalin és Vilmos egy barátja, aki szerint a hercegné most leginkább a családjára támaszkodik. Nagyon fontos számára az is, hogy erősnek mutassa magát a gyerekek előtt, még akkor is, ha a kezelések mellékhatásait nem tudja elrejteni előlük. A hírek szerint sokat fogyott és hullik a haja, de lelkileg tartja magát.

Hihetetlenül szoros családi kötelékről van szó... Évtizedek óta ott vannak mellette, és soha nem hagyták cserben

- utalt a forrás a hercegné szülei és testvérei támogatására. Katalin  március 22-én egy videoüzenetben árulta el, hogy rákot diagnosztizáltak nála egy hasi műtétet követően. Orvosai megelőző kemoterápiás kezelést javasoltak számára. Nem sokkal korábban derült ki, hogy az uralkodó is rákkal küzd, ő azonban mostanra visszatért hivatalos teendőihez. Arról, hogy miként viszonyul most a királyi család Harry herceghez és feleségéhez, itt írtunk.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek