Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.08.31.

VV Greg vallomása: Erőszakkal vittek be a villába

Greg mára maga mögött hagyta azt az évek alatt pokollá vált kapcsolatát, amiért kész lett volna lemondani élete egyik nagy lehetőségéről is.

Einwiller Gregor ismertségének több lépcsőfoka is van. Elsőként a a magyar Ken babaként híresült el, majd ennek köszönhette, hogy behívták a jobb napokat is megélt valóságshow 9. évadába. Mostanában pedig arról szóltak a vele kapcsolatos hírek, hogy véget ért a majd 9 éven át tartó kapcsolata, melyben egykori párja bántalmazta és szinte teljesen megsemmisítette az önbecsülését. Greg most Lakatos Leventének árulta el, hogy gyakorlatilag erőszakkal vitték őt el a műsorba, amit kész volt lemondani azért, hogy megmentse kapcsolatát.

Greg  zokogva indúlt útnak élete kalandja felé. Fotó: YouTube

Soha nem felejtem el azt a napot...”

„Annyira stabil volt a kapcsolatunk, hogy be mertem vállalni ezt a reality show-t. Az exem végig támogatott, egészen az utolsó pillanatig. Ha nem így lett volna, nem is vállalom el a szereplést és ő ezt tudta is”- kezdte a stúdióban Greg, aki bár kilépett a bántalmazó kapcsolatból, mindig emlékezni fog a beköltözés előtti órákra, amikor hatalmas „pofont” kapott attól az embertől, akit mindennél és mindenkinél jobban szeretett. „Soha nem felejtem el azt a 30-át, amikor elvittek a hotelbe, ahol a műsorkezdés előtti öt napra elzártak minket a világtól.

 Előző este a párom elém állt és közölte, hogy nem fogja tudni végigcsinálni velem ezt az egészet.

 Azt mondta, hogy nem tudja majd kezelni, hogy ismertebb leszek az akkori állapotnál is. Azt hiszem egyfajta féltékenységi reakció volt ez a részéről...”- idézte fel az akkori eseményeket a híresség, aki természetesen összeomlott és azonnal eldöntötte, nem vállalja a beköltözést. 


Nem érdekelt a 10 milliós kötbér”

„Abban a pillanatban én zokogni kezdtem, mert nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Nem értettem, hogy teheti ezt velem, hiszen jó előre mindent átbeszéltünk és tudtuk, hogy mindez mivel jár majd. Ott álltam bepakolt bőröndökkel és reggel jött értem a transzfer. Közöltem vele, hogy nem érdekel a tízmilliós kötbér, majd ő kimegy külföldre és összeszedi azt a pénzt, de én nem költözöm be a villába”- mesélte Greg a Levente Klubja című internetes műsor felvételén. Azt persze tudjuk, a magyar Ken baba végül beköltözött a villába, ahol majdnem négy hónapot töltött, de arról eddig sehol sem beszélt, hogy gyakorlatilag erőszakkal tették őt be az autóba azon a bizonyos hajnalon.


Már az összes szomszéd kint állt”

„Végül a párom hazament, majd felhívott, hogy ő csak bepánikolt és nem is gondolta komolyan azt amit mondott. Arra kért, hogy menjek be a játéka. De én akkor már nem akartam a játékkal vacakolni és kockára tenni a kapcsolatunkat. Jött értem reggel az autó és elkezdődött egy botrányos jelenet. 

Ő berakta a cuccaimat a kocsiba, én kipakoltam onnan és ezt játszottuk egy darabig, miközben én hangosan zokogtam.

 Már az összes szomszéd kint állt, mert azt hitték, hogy megtámadtak. Végül konkrétan erőszakkal vittek el a beköltözésre...”- árulta el Einwiller Gregor, aki ma már nem érti, hogy lehetett annyira vak, hogy az akkori párjáért képes lett volna kihagyni azt a lehetőséget, ami végül meghozta számára az országos ismertséget, amire gyermekkora óta vágyott. Így tulajdonképpen hálás a sofőrnek, aki nem hagyta, hogy eldobja az álmát.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek