4 hónapja

Reagált a pletykákra: tiltott szerrel fogyott le a magyar Ken baba? - fotók

Nemrég még elhízásával került az újságok címlapjára, most pedig fogyása miatt suttognak VV Greg háta mögött. A magyar Ken babaként elhíresült férfiról azt beszélik, tiltott szerrel sikerült megszabadulnia fölös kilóitól.

Az utóbbi időben egyre nagyobb divat lett a „csontsoványság”. Ezzel nincs is semmilyen probléma, ha a fogyást életmódváltással, diétázással és sporttal érjük el. A valóság viszont ezzel szemben az, hogy egy vényköteles, méregdrága szerrel olvasztják le magukról a fölös kilókat a hírességek és a tehetősek. Egyre népszerűbbnek tűnik az az eredetileg a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére kifejlesztett gyógyszer, melyet fogyókúrás gyógyszerként használnak sokan.

Öt hét alatt tíz kilót fogyott

Két hónappal ezelőtt jutott el a Borshoz egy fényképsorozat Einwiller Gregorról, akire szinte alig lehetett ráismerni. A magyar Ken babaként elhíresült fiatalember elhízott, eltűnt a szőke haja és lehajtott fejjel közlekedett az utcán, remélve, senki nem ismeri fel. Akkor a Borsnak mesélte el, hogy mindez depressziója és pánikbetegsége következménye. A laphoz eljutott lesifotók csak rontottak a helyzeten, a korábban önmagára igen hiú Gregnek szembesülnie kellett megváltozott külsejével. Azóta semmit nem lehetett hallani róla, egy facebookos csoportban viszont arról pletykáltak, látni vélték őt híres barátaival, és láthatóan sokat fogyott. Természetesen nem tartották magukban a pletykát: Greg is azzal a „csodaszernek” nevezett, veszélyes gyógyszerrel karcsúsodott, mint oly sokan a honi sztárvilágban.

Einwiller Gregor
Két hónappal ezelőtt túlsúlya miatt alig mert kilépni az utcára (Fotó: Bors)

 

„Egészséges életmódba kezdtem”

A fiatal férfi sokáig televíziós szereplést sem vállalt megváltozott külseje miatt, azonban kedden reggel feltűnt az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában. Azt leszögezhetjük, valóban sokat fogyott. A Ripost azt szerette volna megtudni, minek köszönhető megújulása, pontosabban arra voltunk kíváncsiak, másokkal ellentétben ő bevállalja-e, hogy a már említett gyógyszernek köszönheti fogyását. Érthető módon nem örült hívásunknak, és bár nem tagadta, de nem is erősítette meg a róla szóló pletykákat.

Köszönöm szépen a dicséretet, de úgy gondolom, senkinek semmi köze ehhez, ez az én magánügyem

 – kezdte Greg. 

"Arról viszont örömmel mesélek, hogy öt hét alatt sikerült tíz kilótól megszabadulnom. Főleg a kiegyensúlyozottságomnak, a nyugodtságomnak, és annak köszönhető, hogy végre a lelkem megpihent. Lement rólam az a mindennapos nyomás, ami a volt kapcsolatom után rajtam maradt. Mindent el tudtam engedni, és egészséges életmódba kezdtem. Újra sportolok, és csak magamra fókuszálok" – jelentette ki.

Einwiller Gregor
Greg lelkileg is jobban van, ma már újra tud mosolyogni (Fotó: RTL)

 

„Mindenki foglalkozzon a saját dolgával”

Greg azt is kifejtette, hogy nem ítéli el azokat, akik végső elkeseredettségükben „tiltott szerekhez” nyúlnak. Szerinte az ismert emberek világszerte nyomás alatt vannak, és az elvárásoknak próbálnak megfelelni, ennek érdekében pedig sok mindenre képesek.

A saját bőrömön is megtapasztaltam már, milyen ártóak tudnak lenni a negatív kommentek. Sok esetben nem tudják az emberek, hogy mi állhat a hízás mögött, miközben gyakran lelki okai vannak. 

Csakúgy, mint nálam volt, hiszen önhibámon kívül lettem depressziós, időközben kényszerevő lettem. Sok hírességről tudok, aki ezzel a „módszerrel” fogyott le, és mégis úgy adja elő magát, mintha fitneszlady lenne, és egy edzőteremben, komoly küzdelem árán érte volna el a célját. Tudom, kik azok a modellek, influenszerek, hírességek, akik szintén ezt a megoldást választották. Mégis azt javasolnám, mindenki foglalkozzon a saját dolgával" – fakadt ki a férfi.

Einwiller Gregor
Hónapokon át nem vállalt televíziós szereplést, most először ült kamera elé (Fotó: RTL)

 

"Engem azzal sem tudnak megbántani, ha leb...znak"

A magyar Ken baba azt viszont nem tagadja, hogy a két hónappal ezelőtti paparazzi fotók jelentősen befolyásolták az életét. Rengeteg pozitív hangvételű üzenetet kapott, támogatták őt, persze szokás szerint ahogy ő fogalmaz: a bunkók sem hagyták magukban a gondolataikat.

Igaz az a mondás, minden rosszban van valami jó, mert miután 'lebuktattak', nem kellett tovább rejtőzködnöm. Ebbe tudtam belekapaszkodni, és abba a rengeteg pozitív levélbe, amit az emberektől kaptam. Nem volt könnyű megráznom magam, de sikerült. 

Engem azzal sem tudnak megbántani, ha leb...znak, egyetlen sebezhető pontom van: a külsőm. Sokan ezt használták ki, jócskán kaptam durva, gúnyolódó üzenetet is. Fájópont volt, ezért kellett változtatnom. Tudtam, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy úgy nézzek ki" – mondta érdeklődésünkre, majd azt is elárulta, itt még nem állhat meg, tovább küzd, hogy újra a régi önmagát lássa a tükörben.

"Nagyon jól haladok, de szeretném visszanyerni a magabiztosságomat, az egómat, a pozitív szemléletemet, és nem utolsósorban a külsőmet, ezért pedig mindent megtennék."

Ki merem jelenteni, hogy boldogabb vagyok, mint valaha. Megnyugodtam, egy óriási kő esett le a szívemről és a lelkemről. Minden visszatért a régi kerékvágásba. 

"Olyan vagyok, mint Marilyn Monroe, lehet, hogy ebbe fogok egyszer belehalni, a külsőm tesz a sírba, ezért nekem erre jobban oda kell figyelni. Tele vagyok célokkal, már tudom, mit akarok. Még 5-6 kilót szeretnék fogyni, de ha belenézek a tükörbe, már tudok mosolyogni" – mondta.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A botrányok óta kerüli egymást a Kőgazdag fiatalok pár szereplője

origo.hu

Kerülik egymást a Kőgazdag fiatalok szereplői

life.hu

Hátborzongató dolgokat tesznek a holttestek: igazságügyi orvosszakértő vallott tapasztalatairól

hirtv.hu

Nem szavazta meg az Egyesült Államok Ukrajna támogatását

ripost.hu

Hunyadi Donatella akár Monica Bellucci lánya is lehetne - Fotók

mandiner.hu

Elfogták az ukrán hadsereg magukra hagyott csoportjait az oroszok

origo.hu

Óriási magyar siker! Karikó Katalin Nobel-díjat nyert!

mindmegette.hu

Egyetlen barack miatt került Görög Zita a sürgősségire

origo.hu

Családtámogatás az árakon és a munkatársakon keresztül (x)

she.life.hu

Nem várt problémákat okozhat a stressz(x)

life.hu

Tisztább, egészségesebb víz minden nap - Így válassz otthonra vízszűrőt (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Dévényi Tibor megdöbbentő vallomása: Örökbe fogadna egy 25 éves nőt

HŰHA

Molnár Anikó Mallorcán vetkőzik, baja lehet belőle!

HŰHA

"A fűző annyira szoros, hogy besz*rok!": Egyszerre három műtéten esett át Horváth Gréta

HŰHA

Milliós születésnapi zsúrt rendezett a kislányának L.L. Junior

HŰHA

Hunyadi Donatella akár Monica Bellucci lánya is lehetne - Fotók

HŰHA

Benedek Miklós a függőségéről vallott: Mindennap elvesztettem a fizetésemet

HŰHA

Mint a kis hableány: ringó melleivel dobálják a hullámok Kiszel Tündét

HŰHA

Kiakadtak a rajongók: szájon csókolta 12 éves lányát David Beckham