2010 óta nyolcszor annyi pedofilt ítéltek el, mint korábban

POLITIK
Létrehozva: 2023.08.18.

Németh Kristóf vallomása: Nem biztos, hogy nem szeretnénk újra átélni ezt a boldogságot

A színész-színigazgató és felesége Olivér érkezése előtt már biztosak voltak abban, hogy megállnak a családbővítéssel. Aztán két hete megérkezett második, közös kisfiúk és valami megváltozott.

Németh Kristóf ugyan tett egy hevenyészett fogadalmat nagyjából két héttel ezelőtt, amikor megszületett harmadik gyermeke Olivér, de már akkor tudta, hogy nem fogja tudni maradéktalanul betartani a magának és feleségének tett ígéretét. A színész úgy tervezte, hogy most pár hétig távol tartja magát a munkától és a családjával tölti minden idejét, de van még egy szerelme, az pedig a színházcsinálás, amit természetesen nem tud és nem is szeretne elengedni, még rövid időre sem. Nem véletlen tehát, hogy a Bors a Szentendrei Médiaközpontban futott össze Fórum Színház igazgatójával. Kristóf a producere az  „Aki túsz, aki nem, jövök!” című vígjátéknak, melyet augusztus 23-án mutatnak be a Szentendrei Városháza udvarán. Ehhez az előadáshoz volt szükség egy híradós bejelentkezés rögzítésére és arra, hogy Beleznay Endre és Magyar Attila híradós párossá változzanak. Ha pedig a lap munkatársa összefutott Kristóffal, hát feltették neki a kézenfekvő kérdést: mert-e álmodni valaha arról, hogy ilyen tökéletes életet fog élni, mint most?

család
Németh Kristóf szebb életet él, mint amilyenről valaha álmodni mert - Fotó: Forgács Bea

"Legyen meg a te akartod..."

A felvétel szünetében mesélt Németh Kristóf arról, hogy minden fiatalkori álma megvalósult-e azzal, hogy néhány napja háromgyermekes édesapa lett, boldog és kiegyensúlyozott családi életet él, miközben egy szépen fejlődő színházat igazgat. 

„Be kell valljam, hogy fiatal éveimben nem gondoltam, hogy valaha így fogok élni, ahogyan most, azt pedig pláne nem, hogy ez lesz számomra maga a tökéletesség. Ez egy nagyon érdekes dolog és ide is kell idéznem református lelkész keresztapámat, akivel nagyon gyakran beszélgettem a hitről és a vallásról. Egyszer mondtam is neki, hogy én nagyon rendben vagyok a református katekizmussal, de a Bibliával van egy alapvető problémám. Az imádságnak azt a részét hogy: „Legyen meg a te akaratod…” én valahogy nem tudom őszintén kimondani. Mert én azt szeretném, hogy az én akaratom legyen meg. Az erre adott válasza pedig nagyon beleillik a jelenlegi életembe: Isten azért mindenható és azért csodálatos, mert ő jobban tudja, hogy neked mi a jó, mint te magad. 

Tehát nem arról van szó, hogy nem a te akaratod érvényesül, hanem arról, hogy még annál is jobb fog veled történni, mint amit te szeretnél

 – idézte keresztapját a színész, aki ma már pontosan tudja, mit is jelentenek ezek a szavak.

Kitalálni sem tudott volna tökéletesebb életet

„Ha minden az én egykori akaratom szerint történik, nem biztos, hogy kaptam volna egy ilyen csodálatos életet, hiszen amikor belegondoltam, hogy hogyan is szeretnék élni, nem ismertem Zitát és nem tudtam volna kitalálni egy ilyen csodálatos társat és szövetségest magam mellé, mint amilyen ő. Ezért is olyan jó, hogy végül Isten, vagy a sors akarata lett meg és nem az enyém” – fogalmazott a Borsnak Németh Kristóf, majd folytatta. „Sosem gondoltam azt sem, hogy én máshol fogok élni, mint Budapest, de a Jóisten ezt is jobban tudta, mint én. Most Szentendrén, nagycsaládosként élek a felségemmel a kamasz fiammal, a hároméves középső gyermekemmel és egy újszülött aprósággal. Ez maga a csoda! Ennek fokozásaként a saját színházamat irányíthatom a Dunakanyarban. Na ez így egészében valami olyasmi, amit én kitalálni sem tudtam volna” – mondta a színházigazgató, aki bízik benne, hogy a jövő számos csodát tartogat még számára és családja számára.

színház
A Fórum Színház következő bemutatója már közeleg - Fotó: Forgács Bea

"Megváltozott a véleményünk"

„Korántsem gondolom úgy, hogy mindent elértünk volna, hogy ne lehetne még ennél is jobb, szebb, vagy tartalmasabb az életünk. Azt remélem, hogy most, 47 évesen, valahol az A oldal végén járhatok. Ki tudja, mi minden vár még rám, illetve ránk így együtt. Elég, ha csak édesapámra gondolok, aki amikor annyi idős volt, mint én, nem is sejtette, hogy pár évvel később egy egészen másik országban, diplomataként fog élni és egy nemzetközi karriert fog építeni. Vagyis velünk is még elképesztő csodák történhetnek és mi így is tekintünk a jövőbe” – tette hozzá bizakodva Kristóf, majd elárulta, hogy az újszülött fia születése utáni pillanatokban összenéztek imádott feleségével és egy korábbi elhatározásukat dobták sutba, szinte szavak nélkül.

Úgy voltam vele, hogy ha nekem lesz három gyermekem, akkor az életem minden vágya teljesült.

"Zita második várandósága idején meg voltunk győződve róla, hogy itt most mi megállunk. Aztán a szülőszobán, amikor ismételten megéltük a pillanatot, amikor a gyermekünk felsírt és Olivért az anyukája mellkasára fektették, egymásra néztünk és szinte egyszerre mondtuk ki, egyáltalán nem biztos, hogy ezt nem szeretnénk még egyszer átélni. Megváltozott a véleményünk…” – mondta mosolyogva a Borsnak Németh Kristóf

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Napi balfék: Gréczy megmondta Varjunak, így kell ezt csinálni

origo.hu

Drámai hírek érkeztek Bruce Willis állapotáról

metropol.hu

Érdemes előre felkészülni: ekkor csap le a mediterrán ciklon Magyarországra

vg.hu

Új üzemanyagárak jönnek: szerdától a benzin kicsivel, a dízel sokkal olcsóbb lesz

ripost.hu

Gyászol Koltai Róbert: „Még fel sem tudtam fogni”

magyarnemzet.hu

Izzott a levegő a stúdióban: Csintalan a földbe döngölte Márki-Zay Péter

origo.hu

Váratlanul szakított a TV2 álompárja

mindmegette.hu

Olyasmi tűnt fel a magyar Lidlben, ami a vásárlókat is meglepte - Fotó

life.hu

A tartós megoldás: a hüvelyflóra regenerálása a mindennapokban (hirdetés)

she.life.hu

Így szüntette meg a cikluszavaromat a barátcserje ( hirdetés)

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat (hirdetés)

ripost.hu

A dögös kamionos Szilvia párjával járja a világot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Aggódnak a rajongók Nemazalányért

LELKIZŐ

MC Hawer lemondott a szerelemről: „Mindegyikbe kicsit belehaltam”

LELKIZŐ

„Nem fogom az időmet vesztegetni” – Varsányi Réka kitálalt Alekoszról

LELKIZŐ

Bunyós Pityu komoly műtéten esett át: "Nagy bajban voltam"

LELKIZŐ

5-8 millió forintos munka: rettegve ment dolgozni Aurelio

LELKIZŐ

Opitz Barbi: „Nem nyúltam káros szerekhez”

LELKIZŐ

Gyászol Koltai Róbert: „Még fel sem tudtam fogni”

LELKIZŐ

"Mindig fájt a fejem, emelkedett a vérnyomásom" – Megszólalt kilépéséről a Pokolgép énekese