Létrehozva: 2022.11.23.
Módosítva: 2022.11.23.

Damu Roland sorsára juthat Molnár Gusztáv

A Drága örökösök egykori sztárjának élete erős lejtmenetet vett a pandémia óta. Molnár Gusztáv karrierje és magánélete is romokban hever, nem csoda, hogy rengetegen aggódnak érte. Egyesek attól tartanak, hogy a szintén meglehetősen tehetséges, ám börtönviselt színész, Damu Roland sorsára jut.

Úgy tűnik, Molnár Gusztáv élete nem igazán akar helyrerázódni. Az alkoholproblémákkal küzdő színészt folyamatosan érik a csapások, nem meglepő hát, hogy aggódó tekintetek figyelik minden lépését. Pontosan azért, mert a hazai sztárvilágban már egyszer találkozhattunk hasonló karakterrel, aki bár a végsőkig küzdött, mégsem élhette le úgy az életét, ahogy akarta.

Molnár Gusztáv sokak szerint Damu Roland sorsára juthat (Fotó: LifeTV)

Damu Roland sorsára juthat

Kijelenthetjük, hogy az egész ország megdöbbenve áll a színész körüli történések előtt. Sokan elítélik Molnár Gusztávot, ám legalább ennyien aggódnak is érte. Támogatói úgy érzik, akár a legrosszabb forgatókönyv is bekövetkezhet, ha nem történik gyökeres változás az alkoholproblémákkal küzdő színész életében. Egyesek ugyanis szoros párhuzamot vélnek felfedezni Gusztáv és Damu Roland életútja között. 

A börtönviselt színész tavaly december 27-én hunyt el. A karrierje és a magánélete végleges törése egyszerre következett be, pont úgy, ahogy Gusztávnál is. Damut 2012-ben ítélték el nemi erőszak és bántalmazás vádjával, s bár mindig is tagadta a történteket, szabadulása után már képtelen volt helyrehozni az életét. Színészként nem kapott lehetőségeket, egy-egy előadásban feltűnt, majd a feledés homályába merült. Komoly anyagi gondokkal is küzdött, és az egészsége is ráment a folyamatos küzdelemre. Molnár Gusztáv eddigi életútját elnézve, valóban sok az átfedés.

Körözte a rendőrség

A minap attól volt hangos a sajtó, hogy a Drága örökösök egykori sztárja ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. Mint kiderült, Gusztávot rágalmazási tárgyalás miatt keresték az egyenruhások, de erről ő egy napon át semmit nem tudott az elvonón. Azóta sikerült beazonosítani a tartózkodási helyét, és megszűnt a körözés. A Bors megkereste az üggyel kapcsolatban a színész volt párját, Fazekas Vivient, aki bár elhatárolódik a volt férjét körülvevő dolgoktól, azt megerősítette, hogy valóban egy rehabilitációs központban van.

Gusztáv nem elérhető, mert úgy tudom, jelenleg is az elvonón tartózkodik. Nem értem, mi történhetett… 

– fogalmazott az asszony. 

Volt felesége egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot (Fotó: LifeTV)

Távolságtartási végzést kértek ellene

A volt kapcsolataiban előfordult, hogy a rendőrséghez fordultak segítségért. Fazekas Vivien és a színész előző párja is távolságtartási végzést kért, ugyanis Gusztáv folyamatosan zaklatta őket. Vivien arra panaszkodott, hogy kényszeresen hívogatta őt, és más embereken keresztül üzengetett neki. Állítása szerint a színész nem tudta elfogadni, hogy véget akar vetni a házasságuknak, s attól tartott, hogy személyesen is felkeresi majd őt...

Változtatni akar az életén

A színész nem tagadja, jómaga is tudja, hogy óriási a baj. Tisztában van azzal, hogy az életét a jelenlegi körülmények között nem folytathatja, ezért úgy döntött, hogy a kudarcba fulladt próbálkozásai után most egy sokkal szigorúbb rehabilitációs központba vonul be. Az alkoholproblémákkal küzdő Gusztáv szeretné rendbe tenni az életét, családra és karrierre vágyik, éppen ezért az intézmény egyéves programját is bevállalta, teljesen elszigetelődve a külvilágtól.

„Azt szeretném, ha legkésőbb negyvenéves koromra lenne újra egy szép házam, egy gyönyörű, szerető feleségem, egy gyerekem és egy olyan karrierem, amilyen egyszer már megadatott. Nem akarok több szemrehányást, hogy miért nem csináltam végig, és szeretném végre tényleg rendbe tenni az életem” – mondta el korábban.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

life.hu

Erre senki sem számított: a hercegi pár 14 év házasság után beadta a válókeresetet

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Haragosokból újra barátok: Kibékült Fresh Andi és Szögeczki Ági

LELKIZŐ

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

LELKIZŐ

Bódi Csabi besokallt a rosszindulatú kommentelőktől: „Belefáradtam, elfáradtam”

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész