Létrehozva: 2022.11.01.
Módosítva: 2022.11.01.

Curtis őszinte vallomása Majkáról: Én is csak azt csináltam volna, ha annyit keresek, mint a Peti

Curtis valóban úgy érezte, háttérbe szorul Majka mellett.

Szerző Ripost

Az egyik kereskedelmi csatornán futó celebpróbáló verseny hétfői adásában Széki Attilát arról faggatták, miért szakították meg a kapcsolatot Majoros Péterrel. Curtis nemcsak a nyári balhéjuk okáról, hanem korábbi drogproblémáiról is vallott, részletezve, milyen nehézségeket okozott neki a szer, és hogyan sikerült végül megszabadulnia tőle.

Fotó: Ripost

Majoros Péter és Széki Attila útja júliusban vált külön ismét, miután Curtis nem jelent meg egy fellépésen Villányban. A két rapper a közösségi oldalán erősítette meg, hogy nem dolgoznak együtt többé, és miután 2018-ban egyszer már – Curtis drogproblémái miatt – egy időre felfüggesztették a közös munkát, azonnal meg is indultak a találgatások, hogy vajon ismét ugyanaz okozta-e a nézeteltérést kettejük között.

Széki Attila – cáfolva, hogy megint droghoz nyúlt volna – nem sokkal később egy interjúban azt nyilatkozta: megelégelte a másodrendű szerepet, ezért döntött úgy, hogy külön folytatja a zenei pályafutását. Majoros Péter erre a közösségi oldalán reagálva annyit írt: felesleges részletezni a történteket, az idő majd rendbe teszi a dolgokat - szemlézte az RTL műsorában elhangzott őszinte vallomást az Index.

Bizonyítani akar a rapper

Curtis most részletesen kifejtette az álláspontját a történtekkel kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy ezúttal egészen más volt a szituáció, mint 2018-ban, amikor valóban a függősége okozta az ellentétet a két zenésztárs között.

Az első tényleg miattam történt, a kábítószer-problémáim miatt akkor. De én utána elmentem elvonóra, meg be kellett látni, hogy ez nemcsak a karrierem, hanem az életem miatt is fontos lépés. Befeküdtem, és utána is még tartott a kezelés – a mai napig járok egyébként pszichiáterhez, beszélgetni erről egy hozzáértővel.

Később ismét összeállt a két rapper, volt is jó pár telt házas koncertjük, és úgy tűnt, teljesen rendben van közöttük minden, ezért is volt meglepő, amikor júliusban közölték, hogy megint elválnak az útjaik. Curtis állítja, hogy ezúttal nem a kábítószer miatt szakítottak Majkával, és nem is azért, mert nem ment el arra a bizonyos fellépésre Villányba, amit szerinte alátámaszt, hogy utána is elérhető volt, a szétválásukat követően egy héttel pedig már fel is lépett szólóban, és „teljesen képben volt mindig”. A műsoron keresztül is azt igyekszik bebizonyítani, hogy tiszta.

Nekem azért is volt nagyon fontos ez a műsor, mert egy függő ember hosszú távon, napi szinten helytállni úgy, hogy ez ne bukjon ki, nem tud. Szóval én ezért is akartam, hogy tisztázzuk ezt az egészet, hogy lássák, nem az van, hogy három nap után idegrohamom van. Nekem ez nagyon fontos volt.

A történtek óta nem beszélnek egymással

A társalgás során Széki Attila részletesen kitért Majoros Péterrel való kapcsolatára is, amely az elhangzottak alapján nem alakult olyan jól, mint ahogy az kívülről nézve látszott – szemlézte az RTL műsorában elhangzott őszinte vallomást az Index.

Úgy tűnik, Curtis valóban úgy érezte, háttérbe szorul Majka mellett, ami elmondása szerint egy idő után annyira bántotta, hogy jobbnak látta, ha kiszáll a közös projektből.

Nagyon sajnálom egyébként, hogy így alakult. Egy idő után nagyon eltávolodtunk Petivel egymástól. Valahogy azt éreztem, hogy mindig próbál ilyen főnökszerepet kialakítani köztünk. És mivel együtt értük el az összes nagy sikerünket, én ezt nem tartottam korrektnek. Én nem egy zenekari tag voltam, hanem a másik frontember. Egyenrangú társként kellett volna kezelni. Én nem éreztem ezt, és akkor így elmentünk egymás mellett.

Szerinte abban a posztban, amelyet Majka kitett a szétválásukkal kapcsolatban, ráadásul kicsit félreérthetően fogalmazott, amire persze azonnal rárepültek az újságírók is, a cikkekkel azt sugallva, hogy visszaesett. Közben az is kiderült, hogy a balhé óta a két rapper nem is beszélt egymással – még telefonon sem léptek kapcsolatba. Széki Attila szerint jobb is így, sőt, úgy gondolja, már az első „szakítás” után sem kellett volna kibékülniük, hiszen ez nem is egy együttes volt, hanem egy egyesülés: volt Majka, és volt Curtis, akik összeálltak. Mikor Varga Ádám rákérdezett, hogy vajon ezt megelőzően is voltak-e külön bulijaik, arra annyit mondott:

Ő nem ment külön, csak én. Nagyon szívesen én is csak a nagykoncerteket csináltam volna, hogyha annyit keresek, mint Peti. De hát ez nem így volt sajnos.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvan Szoboszlaiék új edzője, de van egy kis probléma

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

life.hu

Meghan Markle különös haragot táplál Katalin iránt: Harry herceget felemészti az ellentét

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Házasság első látásra: János fia nem fogta vissza véleményét, Nellinek csak a külső számít?

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

Molnár Anikó őszinte vallomást tett a szerelemről