LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Darázscsípés végzett a gitárossal: Szívszorító bejegyzést tett közzé a magyar rockbanda

Ribarics Tamás, becenevén Riba július 23-án hunyt el.

Szerző Ripost

Idén nyáron érte feldolgozhatatlan tragédia a Tales of Evening nevű rockzenekart. Gitárosuk, Ribarics Tamás egy darázscsípés miatt életét vesztette, miután 13 napig volt kómában.

Fotó: Facebook

A banda az alapítótag elvesztése óta nem igazán jelentkezett, most viszont egy szívszorító bejegyzést tett közzé a Facebookon. Mindenekelőtt megköszönték a rajongók támogatását, ugyanakkor nem titkolták, annyira megrendítették őket a történtek, hogy még nem tudják, lesz-e folytatás.

"Az elmúlt évek negatív történései egyébként is nagyon megnehezítették a haladást, munkát, az együttesünk életét, tulajdonképp a létezését. Sajnos olyan dolgok ezek, melyről senki nem tehet, egyszerűen megtörténnek. Miközben folyamatosan próbáltuk ezeket az akadályokat leküzdeni és továbbmenni a 'hosszú köves úton', 2022 nyarán olyan dolog történt, amire nem lehet felkészülni"

- áll a szomorú közleményben, ami így végződik:

"Bármit hozzon az élet, bárhogy alakuljon a zenekar sorsa, Riba mindig ott lesz velünk a színpadon és örökre ott marad a gitárjátéka, ezáltal szíve az összes dalban. Nem tervezünk. Csak emlékezünk és közben próbálunk kijutni a szakadékból. Azon dolgozunk, hogy erőt gyűjtsünk és valahogy folytassuk utunkat. Talán Riba is és legtöbbünk így szeretné. Sajnos azonban felelőtlenség bármit ígérni és nem teljesíteni. Ezért ebben a pillanatban időt és türelmet szeretnénk kérni tőletek" - írta a zenekar.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!